NRK Meny
Normal

Robbie og «Take That» til Skavlan

Skavlan-vennen Robbie Williams returnerer som gjest på fredag, men nå med hele «Take That» på slep.

Take That

Robbie Williams med det nylig gjenforente «Take That».

Foto: Ian West / Ap

Robbie Williams begynner å bli en gjenganger på Skavlans talkshow. Mange husker det klassiske intervjuet der Williams tar over showet.

Da stilte han flere av gjestene spørsmålene han mente Fredrik Skavlan selv ikke turde å spørre. Sandra Lyng Haugen og Gro Hammerseng var da blant Robbies «ofre».

SE VIDEO FRA DA ROBBIE TOK OVER PÅ SKAVLAN:

Video Robbie Williams tar over på Skavlan

Robbie Williams stiller spørsmålene Skavlan ikke tør stille.

I fjor var han tilbake sammen med blant andre Will Smith, og denne gang kommer han sammen med et nylig gjenforent «Take That».

Ville «knuse» Gary Barlow

Gary Barlow, Take That

Forholdet mellom Robbie Williams og bandmedlem Gary Barlow (bildet), har ikke alltid vært rosenrødt, men nå er de gjenforent i «Take That».

Foto: Wally Santana / AP

Helt siden 15-årsalderen har Robbie Willliams vært i rampelyset, først som sjarmerende bråkebøtte i boybandet «Take That». Siden som soloartist, hitmaker og partyprins. Kritikernes beskrivelser av Williams har spent fra popgeni til fjollete showmann, og karrieren har vært turbulent.

Forholdet til de andre bandmedlemmene har heller ikke vært det beste fra mot gjenforeningen, og i en dokumentar Robbie uttalt at han ville han ville «knuse» Gary Barlow.

Men nå er strodsøksen tilsynelatende begravd, og de er tilbake der det hele startet, og det til gagns. Den første plata på 15 år fra det gjenforente boybandet selger godt på de britiske øyer, og da de la ut billetter til turneen de skal avholde i 2011, fikk det billettsystemene til å knele

Hos Skavlan får vi høre sangen «The Flood» fra det nye albumet.

Selskapsreisen

Selskapsreisen

«Selskapsreisen»-filmene var populære på 80- og 90-tallet. Nå er Stig Helmer tilbake.

Skavlan får også besøk av Jon Skolmen og Lasse Åberg, kjent fra de klassiske «Selskapsreisen»-filmene. Nå skal Lasse igjen gjøre antihelten Stig Helmer i «The Stig Helmer Story» , og Jon Skolmen er også denne gang på rollelisten.

De får selskap av Nando Parrado, som var en av passasjerene som overlevde flystyrten i Andes-fjellene i 1972. Sammen med 15 andre overlevende ble han tvunget til å spise sine døde medpassasjerer.

Den dramatiske historien har blant annet resultert i filmen «Alive», og flere bøker, deriblant Parrados egen «Jeg lever!».

Siste gjest på lista er Barbara Ehrenreich. Hun er biolog og samtidsforsker som tar temperaturen på det amerikanske samfunnet. Hennes siste bok, «Livets lyse sider. Hvordan den hemningsløse dyrkelsen av positiv tenkning har underminert Amerika», går til angrep på selvhjelpslitteratur.

Hun trekker selv fram selvrealiseringsbibelen «The Secret» som en av verstingene, og boka hennes er en kritisk studie av tidens trend med livsstilscoacher, der lykken og vårt velbefinnende har blitt en egen religion.