Ringo Starr til spillbransjen?

The Beatles-trommeslageren skal ha varemerkebeskyttet navnet Ringo til bruk i tv- og dataspill. Nå spekuleres det i om Starr begir seg ut i spillverdenen.

Ringo Starr
Foto: Marty Heisey / Ap

Ringo Starr

Ringo Starr holder seg taus om sine framtidige planer innen spillmarkedet.

Foto: Vince Bucci / Scanpix/AP
The Beatles: Rock Band (Foto/Copyright: Scanpix)

Ringo Starr og Paul McCartney under lanseringen av «The Beatles: Rock Band».

Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AFP
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Ringo Starr har nå søkt om å varemerkebeskytte navnet sitt mot bruk i tv-spill og nedlastbare dataspill, melder NME.

Vil ikke uttale seg

Den tidligere trommeslageren i the Beatles beskyttet navnet sitt mot bruk innen dataspill, programvarer og nedlastbare dataspill via internett og trådløse enheter.

Dette har nå ført til spekulasjoner om hva han videre planlegger innen spillverdenen.

Starr holder kortene om sine framtidige planer tett til brystet, og skal ikke ha svart på henvendelser for å avklare hva han vil med dette.

The Beatles: Rock Band

Men det er ikke trommeslagerens første framstøt inn mot spillbransjen. I 2009 møtte han, sammen med Paul McCartney, opp på Microsofts Electronic Entertainment Expo i California, verdens største spillmesse. Den gang for å promotere spillet «The Beatles: Rock Band».

Les også:

Spillet har solgt godt over to millioner enheter på verdensbasis siden det ble lansert, melder NME.

Kulturstrøm

Flere kulturnyheter

Årets utgave av Festspillene i Bergen foregår uten publikum i salen og direkte til de tusen hjem. Nattjazzen i Bergen byr på konsert med Mathias Eick og hans personlige tolkning av det legendariske Miles Davies-albumet "Kind of Blue." Med Kjetil Møster, tenorsaksofon, Martin Myhre Olsen, altsaksofon, Erlend Skomsvoll, piano, Johannes Eick, kontrabass, Håkon Mjåset Johansen, trommer og Mathias Eick , trompet.
Programleder i Håkonshallen er Arild Erikstad.

«Kind of Blue» med Eick

«Kind of Blue» med Eick

Årets utgave av Festspillene i Bergen foregår uten publikum i salen og direkte til de tusen hjem. Nattjazzen i Bergen byr på konsert med Mathias Eick og hans personlige tolkning av det legendariske Miles Davies-albumet "Kind of Blue." Med Kjetil Møster, tenorsaksofon, Martin Myhre Olsen, altsaksofon, Erlend Skomsvoll, piano, Johannes Eick, kontrabass, Håkon Mjåset Johansen, trommer og Mathias Eick , trompet. Programleder i Håkonshallen er Arild Erikstad.