Madonna blar opp

- Guy ville aldri ha rene kontanter av henne. Men han gikk med på det for fredens skyld, sier en kilde.

Madonna og Guy Ritchie

Det løser seg for Guy Ritchie og Madonna. De har blitt enige om å dele omsorgen for sønnene og nå faller også det økonomiske på plass, sier kilder nær eksparet.

Foto: MAX NASH / AFP

Selv om Guy Ritchie ikke er interessert i pengene hennes, blar Madonna opp slik at det blir lettere for eksmannen å samarbeide med henne om omsorgen for barna.

Er helt enige

Det sier kilder nær paret som kan fortelle at popdronningen Madonna og hennes eks-regissørektemann Guy Ritchie nå er helt enige om hvordan de skal dele bo og penger.

Til sammenligning kjempet Paul McCartney og Heather Mills i retten i månedsvis. Men ifølge flere amerikanske nettkilder, som eksempelvis Talk Entertainment, er Madonna og Ritchie langt på vei nå helt enige om hvordan de skal ordne saker og ting. Blant annet blar artisten opp 12 millioner pund til regissøren, angivelig for at han skal ha råd til å kjøpe seg inn i det eksklusive boligmarkedet på Manhattan i New York - og være nærmere barna.

Hjelper til i boligjakten

- Han ville aldri ha rene kontanter av henne. Men han gikk med på det for fredens skyld, sier en kilde til News of the World. Guy Ritchie sies å ha en egen formue på snaue 30 millioner pund, som tilsvarer 316 millioner kroner. Madonna på sin side skal ifølge beregninger være god for 3 milliarder kroner.

Ritchie har også fått nøklene til eksparets gods Ashcombe House i Wiltshire. Madonna skal ha vært mest opptatt av å få beholde huset i London. Og ettersom hun fikk det, skal hun nå ha lovet å bistå Ritchie i boligjakten på Manhattan, forteller kilden.

Delt omsorg

Madonna og Guy Ritchie giftet seg i Skottland i desember 2000 og skilte seg 21. november i år.

De skal ha delt omsorg for sønnene Rocco (8) og David (3). 12 år gamle Lourdes, som Madonna har fra et tidligere forhold, skal bo med moren.

Kulturstrøm

 • 26,9 millioner til musikk

  Kulturrådet bevilger 26,9 millioner kroner til 227 musikkprosjekter over hele landet.

  45 av prosjektene som har fått tildeling er rettet mot barn og unge, opplyser Kulturrådet.

  – Vi ønsker et større mangfold blant søkerne til arrangørordningen, særlig når det gjelder hvilke publikumsgrupper prosjektene treffer, sier leder i musikkutvalget for arrangør- og festivalstøtte, Jan Ole Otnæs.

  Til sammen er det gitt tilskudd til flere enn 1.350 konserter over hele landet og i utlandet.

 • Artisten R. Kelly kjent skyldig

  Mandag kveld ble den tidligere artisten R. Kelly (54) funnet skyldig i blant annet menneskehandel og seksuelle overgrep. Det skriver Reuters. Rettssaken startet 18. august. Han er også siktet for kidnapping, bestikkelser og tvangsarbeid, samt å ha manipulert og truet til seg sex med mindreårige jenter.

  Juryen, som bestod av sju menn og fem kvinner, har diskutert skyldsspørsmålet siden fredag ettermiddag. Nå som juryen har funnet ham skyldig, risikerer den tidligere artisten flere tiår i fengsel. Han ble dømt skyldig på alle ni tiltalepunkter. R. Kelly hevder selv han er uskyldig.

 • Bronse i VM i kokkekunst

  Even Strandbråten Sørum fra Valdres var med i den prestisjetunge konkurransen Bocuse d'or i Lyon i Frankrike, eller verdensmesterskapet i kokkekunst. Det norske laget fikk tredjeplass i konkurransen. Innlandet har dermed fått en fersk matmedaljør.