NRK Meny
Normal

Bekreftet: Madonna skilles

Onsdag ble det bekreftet, det britiske aviser hevdet; Madonna skal skilles fra Guy Ritchie.

Guy Richie og kona Madonna

Madonna skilles fra sin ektemann, filmregissøren Guy Ritchie.

Foto: Evan Agostini / AP

Den verdenskjente artisten Madonna og filmregissøren Guy Ritchie går fra hverandre, etter sju og et halvt års ekteskap.

Måneder med rykter

Rykter om et mulig brudd har versert i flere måneder, og onsdag kom bekreftelsen i form av en uttalelse fra Madonnas talskvinne Liz Rosenberg.

– Paret har bestemt seg for å skilles, og de ber om at media fortsetter å respektere deres privatliv, heter det i en pressemelding som Rosenberg sendte ut onsdag.

- Kan ikke leve sammen

De britiske avisene The Sun og Daily Mail skriver at Madonna og Ritchie ønsker at skilsmisseprosessen vil være over før jul.

– Det er veldig trist, de var et flott par, men de kan rett og slett ikke leve sammen mer, sier en ikke navngitt venn av paret til The Sun.

Avisen skriver at de to har kranglet intenst om at de bruker for mye tid på karrierene sine, og om Madonnas ønske om å adoptere nok et barn.

Rykter om forhold

Det har gått rykter om at popdronningen har et forhold til baseballstjernen Alex Rodriguez, noe hun har avvist blankt.

Madonna og Guy Ritchie har sønnen Rocco sammen, mens Madonna også har datteren Lourdes fra et tidligere forhold. I mai i år sa en domstol i Malawi ja til hennes søknad om å få adoptere den lille morløse gutten David Banda.

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller