Hopp til innhold

Bekreftet: Madonna skilles

Onsdag ble det bekreftet, det britiske aviser hevdet; Madonna skal skilles fra Guy Ritchie.

Guy Richie og kona Madonna

Madonna skilles fra sin ektemann, filmregissøren Guy Ritchie.

Foto: Evan Agostini / AP

Den verdenskjente artisten Madonna og filmregissøren Guy Ritchie går fra hverandre, etter sju og et halvt års ekteskap.

Måneder med rykter

Rykter om et mulig brudd har versert i flere måneder, og onsdag kom bekreftelsen i form av en uttalelse fra Madonnas talskvinne Liz Rosenberg.

– Paret har bestemt seg for å skilles, og de ber om at media fortsetter å respektere deres privatliv, heter det i en pressemelding som Rosenberg sendte ut onsdag.

- Kan ikke leve sammen

De britiske avisene The Sun og Daily Mail skriver at Madonna og Ritchie ønsker at skilsmisseprosessen vil være over før jul.

– Det er veldig trist, de var et flott par, men de kan rett og slett ikke leve sammen mer, sier en ikke navngitt venn av paret til The Sun.

Avisen skriver at de to har kranglet intenst om at de bruker for mye tid på karrierene sine, og om Madonnas ønske om å adoptere nok et barn.

Rykter om forhold

Det har gått rykter om at popdronningen har et forhold til baseballstjernen Alex Rodriguez, noe hun har avvist blankt.

Madonna og Guy Ritchie har sønnen Rocco sammen, mens Madonna også har datteren Lourdes fra et tidligere forhold. I mai i år sa en domstol i Malawi ja til hennes søknad om å få adoptere den lille morløse gutten David Banda.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.