800 kroner for ståplass

Fredag ble madonna-konserten endelig offisielt bekreftet, med ny dato og høye priser.

Madonna

Madonna kommer til Valle Hovin 3. august og tar seg godt betalt.

Foto: Ricardo Moraes / AP

Madonna er ganske riktig underveis til Norge – slik ryktene begynte å si torsdag. Opprinnelig sa ryktene at hun skulle spille i Norge 3. august i år, men nå er den offisielle bekreftelsen kommet fra konsertarrangøren.

1.100 for «golden circle»

Torsdag 30. juli står popdronningen for første gang på en norsk scene - på Valle Hovin Stadion i Oslo. Billettsalget starter 9. februar – men billettprisene blir høye: 800 kroner for ståplass, 1.100 kroner for å stå i den såkalte «golden circle» lite grann nærmere stjernen.

– Da har vi endelig fått bekreftelsen vi har ventet på med stor spenning, skriver Kristin Svendsen i pressemeldingen fra konsertarrangør Live Nation.

13 nye byer

Madonnas «Sticky & Sweet»-turné er tilbake på veien igjen etter en pause, og skal fra nystarten i London 4. juli besøke i alt 22 steder – og denne gangen har «the Material Girl» bestemt seg for å pløye ny mark:

Denne delen av turneen inkluderer hele 13 byer hun aldri har besøkt, blant dem altså Oslo i Norge. Hun tar også med steder hun ikke har vært på over 15 år, som Madrid, Göteborg og München.

Fjorårets mest innbringende

– Dette er første gang for meg. Jeg har aldri utvidet en turné før. Jeg gleder meg til å dra ut på landeveien igjen, besøke steder jeg aldri har vært, og vende tilbake til steder jeg elsker, sier Madonna i en pressemelding.

«Sticky & Sweet»-turneen var fjorårets mest innbringende, og ble sett av 2.350.285 fans i 58 byer. Madonna fikk gode konsertanmeldelser, ikke minst for koreografien og showet.

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år