Kan tjene milliarder i Las Vegas

Madonna kan bli verdens rikeste kvinnelige artist om hun slår til på tilbud fra Las Vegas.

Madonna

Madonna under hennes «Sticky and Sweet tour».

Foto: Kathy Willens / AP

Madonna jobber for tiden med sin nye film, her under innspilling av «W.E.»

Madonna er for tiden mest opptatt av å være regissør, her under innspilling av sin nye film - «W.E.».

Foto: STEPHANE DANNA / Afp
Elton John

Elton John under det avsluttende «Red Piano»-showet i 2009.

Foto: Ethan Miller / AFP

En rekke artister – som Elton John, Cher og Celine Dion har gjort det før henne med stort hell og til store penger. Nå er det Madonna som har fått tilbud om en langtidskontrakt i casinobyen Las Vegas.

Seks milliarder kroner

I følge bangshowbiz har Madonna fått tilbud om en milliard dollar, eller drøyt seks milliarder norske kroner, for en fem år lang kontrakt i Las Vegas. Nå skal hun sammen med sine promotører være i samtaler med arrangører i gamblingmekkaet om en rekke med konserter.

Elton John har gjort sine «Red Piano»-show, Celine Dion samarbeider med Cirque du Soleil på Caesars Palace Colosseum og der er også Cher med sine show.

Problemet for Madonna er at hun allerede har en ti år lang kontrakt med Live Nation, signert i 2007. Det er ikke kjent hvorvidt en Vegas-avtale vil stride med denne. I tillegg er hun for tiden også oppslukt av sin karriere som filmskaper og innspilling av filmen «W.E.».

Kan bli verdens rikeste

Uansett vil hun igjen legge ut på en ny turné i 2011 og hennes forrige «Sticky and Sweet tour» som var innom Valle Hovin i 2009, ga omkring 400 millioner dollar i billettinntekter.

Dersom Las Vegas-ryktene om Madonna stemmer og avtalen blir noe av, vil hun kunne bli den høyest betalte kvinnelige artisten/kunstneren i verden. I dag er hun på fjerdeplass bak Oprah Winfrey, Martha Stewart og JK Rowling.

Kulturstrøm

 • Droppar meir «High Fidelity»

  Strøymetenesta Hulu skal ikkje lage fleire sesongar av TV-serien «High Fidelity». Det skriv Variety. Serien, med Zoë Kravitz i rolla som platebutikkeigaren Rob, er basert på filmen frå 2000, som igjen er basert på boka til Nick Hornby frå 1995.

  Zoe Kravitz gjør seg gjeldende som musikknerden Rob i en TV-serie som tar utgangspunkt i Nick Hornby-romanen "High Fidelity".
  Foto: TV 2 Sumo
 • Ny norsk barnefilm

  Ekteparet Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen har laget barnefilmen «Tottori! Sommeren vi var alene» med døtrene Vega og Billie i hovedrollene. – En fin film med spenning, fare, humor og søskenkjærlighet, skriver Filmpolitiet. Terningkast 5.

  Billie (Billie Østin) og Vega (Vega Østin) er uenige om retningen i «Tottori! Sommeren vi var alene».
  Foto: Norsk Filmdistribusjon/Chezville AS
 • Twitter nektet Trump å tvitre

  Twitter nektet USAs president Donald Trump å tvitre fram til et innlegg om barns påståtte koronaimmunitet ble fjernet, skriver Washington Post. I innlegget, som nå er slettet, sa Trump sa at barn er «nesten immune» mot covid-19.