NRK Meny
Normal

Juliette Lewis til Quart

Hollywoodpunkeren Juliette Lewis er nyeste navn ut på Quart.

Juliette Lewis og Joshua Friesen
Foto: K&U / K&U

Juliette Lewis
Foto: CORRADO GIAMBALVO / AP

Les også: Beastie Boys til Quart

Les også: The Who til Quart og Roskilde

På Idrettsplassen onsdag 4. juli står filmstjernen og rockeren Juliette på scenen sammen med bandet sitt, The Licks.

Sist Juliette Lewis var i landet, opptrådte hun på John Dee i oktober.

Kjent fra filmlerretet

Multitalentet Juliette Lewis, best kjent fra filmer som «Natural Born Killers», «From Dusk Till Dawn» og «What's Eating Gilbert Grape», startet bandet i 2003.

Hun bestemte seg for at beste måte for det å finne seg sjøl på var på landeveien, og ble i 2004 med på en turné der de varmet opp for alt fra Turboneger til Social Distortion og Courtney Love.

De debuterte med EP-en «Like A Bolt of Lightning» i 2005 tett fulgt av albumet «You're Speaking My Language», mens «Four On The Floor» kom i oktober 2006. Eks-Nirvana, nå Foo Fighters-trommis Dave Grohl, som også spilte på sistnevnte, har rost henne i solide ordelag:

- Ektefølt rockeband

- Juliette har en nydelig stemme. Hun er definitivt en rocker. For meg er Juliette & The Licks et mye mer ektefølt rockeband enn de fleste andre der ute, har han uttalt til NME.

I mellomtiden, fram til sommerens Quart, kan fansen fordrive ventetiden med å se Juliette Lewis på film. Hun spiller nemlig i den kritikerslaktede «Catch and Release». I alt har hun over 40 filmroller bak seg og en Oscar-nominasjon.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP