NRK Meny
Normal

Juliette Lewis til Quart

Hollywoodpunkeren Juliette Lewis er nyeste navn ut på Quart.

Juliette Lewis og Joshua Friesen
Foto: K&U / K&U

Juliette Lewis
Foto: CORRADO GIAMBALVO / AP

Les også: Beastie Boys til Quart

Les også: The Who til Quart og Roskilde

På Idrettsplassen onsdag 4. juli står filmstjernen og rockeren Juliette på scenen sammen med bandet sitt, The Licks.

Sist Juliette Lewis var i landet, opptrådte hun på John Dee i oktober.

Kjent fra filmlerretet

Multitalentet Juliette Lewis, best kjent fra filmer som «Natural Born Killers», «From Dusk Till Dawn» og «What's Eating Gilbert Grape», startet bandet i 2003.

Hun bestemte seg for at beste måte for det å finne seg sjøl på var på landeveien, og ble i 2004 med på en turné der de varmet opp for alt fra Turboneger til Social Distortion og Courtney Love.

De debuterte med EP-en «Like A Bolt of Lightning» i 2005 tett fulgt av albumet «You're Speaking My Language», mens «Four On The Floor» kom i oktober 2006. Eks-Nirvana, nå Foo Fighters-trommis Dave Grohl, som også spilte på sistnevnte, har rost henne i solide ordelag:

- Ektefølt rockeband

- Juliette har en nydelig stemme. Hun er definitivt en rocker. For meg er Juliette & The Licks et mye mer ektefølt rockeband enn de fleste andre der ute, har han uttalt til NME.

I mellomtiden, fram til sommerens Quart, kan fansen fordrive ventetiden med å se Juliette Lewis på film. Hun spiller nemlig i den kritikerslaktede «Catch and Release». I alt har hun over 40 filmroller bak seg og en Oscar-nominasjon.

(NRK/NTB)