NRK Meny
Normal

Jim Carrey støtter blodig Trump-stunt

Komiker Kathy Griffin fikk massiv kritikk etter å ha posert med det som så ut som president Donald Trumps avkuttede hode. Men skuespiller Jim Carrey mener stuntet var viktig.

US-PREMIERE-OF-SHOWTIME'S-"I'M-DYING-UP-HERE"---ARRIVALS

MORROMANN: Skuespiller Jim Carrey er kjent for sitt gummiansikt. Her er han på rød løper før premieren på en ny serie om komikere, som han selv er produsent for.

Foto: Emma McIntyre / AFP

– Jeg syns det er en komikers jobb å gå over grensen hele tiden. For den grensen er ikke ekte, sier Carrey til Entertainment Tonight.

Denne uken mente mange at komikeren Kathy Griffin passerte den grensen. Griffin la ut et bilde på sosiale medier hvor hun holder det som ser ut som et blodig hode. Et hode som så ut som det tilhørte den amerikanske presidenten Donald Trump.

Stuntet skapte sterke reaksjoner og flere i sosiale medier mente hun burde fengsles for å legge ut et slikt bilde.

Donald Trump selv kommenterte også stuntet på Twitter, der han skrev følgende:

«Kathy Griffin burde skamme seg. Barna mine, spesielt min elleve år gamle sønn, Barron, synes dette er tungt. Sykt!»

Laster Twitter-innhold

Griffin gikk til slutt ut og beklaget stuntet. Senere ble det kjent at hun har mistet jobben som vert for et nyttårsprogram på CNN som følge av kontroversen.

- Den siste forsvarslinjen

Nå får Griffin støtte fra skuespiller og komiker Jim Carrey.

– Vi komikere er den siste forsvarslinjen og en sannhetens røst i all galskapen Trump gjør. Det er umulig å komme bort fra det, sier han.

Carrey uttalte seg på den røde løperen i forbindelse med premieren på den nye Showtime-serien «I'm dying up here», som handler om livet som stand-up komiker. Carrey har selv vært stand-up komiker tidligere i karrieren.

Denne beklagelsen la Kathy Griffin ut på sosiale medier:

Laster Twitter-innhold

Flere kulturnyheter