Normal

Her ankommer Justin Bieber Chateau Neuf

Gjerdet brast og politiet måtte løpe etter da Justin Bieber ankom Chateau Neuf i Oslo i ettermiddag.

Hold for ørene: Her ankommer Justin Bieber Chateau Neuf i Oslo

Klokka 17.18 gikk alarmen utenfor Chateau Neuf på Majorstuen i Oslo. Det er her Justin Bieber skal intervjues av «Senkveld med Thomas og Harald», før han senere på kvelden avholder en eksklusiv konsert for bare 1000 tilskuere .

Les om belieberen Ranos jakt på sin store helt.

– Ganske intens

NRK-reporter Daniel Eriksen anslår at 3-400 Bieber-fans var tilstede utenfor inngangen til Chateau Neuf i ettermiddag.

– Da en lang rekke med sorte biler kom, tok det fullstendig av. Lyden av fire hundre jenter som skriker samtidig, er ganske intens.

Da den andre bolken med biler kom, kunne det virke som om politiet mistet litt kontroll. Gjerdet ble bare feid bort, og Bieber-fansen løp etter bilene. Bilene fortsatte inn på et eget område ved Chateau Neuf, hvor ingen fans klarte å komme seg inn, forklarer han.

Politiet måtte bruker gjerder for å holde Justin Bieber-fans tilbake slik at popstjernas bil kortesje kunne komme seg til konsertarenaen.

Tidligere på dagen dukket Bieber opp uanmeldt på Eikeli barneskole i Bærum. Han inviterte en hel vantro 7.klasse med på konserten i kveld, skriver VG.

– Kun noen få visste hva som skulle skje. Han banket på døren og gikk inn i klasserommet. Han hadde hangman på tavlen og forsøkte å få med elevene på sang, sier rektor Aase Lunde ved Eikeli skole til VG.

Justin Bieber kom torsdag på overraskelsesbesøk til Eikeli skole i Bærum. Hele klassen fikk tatt selfier med Bieber, og alle ble invitert til konserten på Chateau Neuf senere på kvelden. (Gjengitt med tillatelse fra Universal Music Norge)

Senere på dagen testet Bieber den innendørs skateparken Arena Bekkestua i Bærum.

Han tok seg også tid til å ta selfie sammen med flere sine nye, norske venner. Bildet ble lagt ut på Instagram til Biebers 42,1 millioner følgere, med teksten «my little brothers in Norway».

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

  • – Han har formet musikksmaken

    Programleder for «Jungeltelegrafen», Sigbjørn Nedland, fikk hedersprisen på Prix Radio-utdelingen i Oslo fredag kveld.– Han har vært med på å åpne ørene og forme musikksmaken til en hel generasjon. Han var den første som spilte Sex Pistols på norsk radio. Han har sendt intervjuer med storheter som Bob Marley, George Harrison og Joni Mitchel, heter det i uttalelsen fra juryen. Kulturredaktør i NRK, Marius Hoel, er en av dem som gratulerer radiomannen med prisen:

  • Seks eiendommer fredet

    Riksantikvaren fredet fredag seks eiendommer. To av dem ligger i Trondheim, de andre i Tana, Arendal, Skien og Sørum på Romerike. Blant de seks eiendommene er det gamle sykehusområdet i Kongens gate i Trondheim.