Hopp til innhold

Fulltreffer for Fifa 09

Det nyeste tilskuddet i fotballserien Fifa ser ikke bare pent og pyntelig ut – men det føles bra ut også.

Fifa 09
Foto: EA

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fifa-spillene har de siste årene vært stappet med innhold. Forskjellige moduser, klubblisenser, herlig grafikk og solid flerspillerdel, men hva hjelper det når spillbarheten ikke har vært i nærheten av konkurrenten Pro Evolution Soccer?

En stor mangel

Det er fem år siden sist jeg fant et Fifa-spill underholdende, men nå må jeg innrømme at det har skjedd noe nytt med spillserien.

Utviklerne har tydeligvis skjønt noe, for årets versjon er en drøm å spille.

Se: Video, bilder og fakta om FIFA 09

Spillmotoren har aldri vært bedre, det til tross for at det ikke er vanskelig å finne noen feil her og der. Hårreisende offsideavgjørelser, spillere som ikke gjør det du ber om og keepere som er litt for enkle å lobbe over. Men jeg tåler det når resten er så bra.

Full pakke

Den totale pakken med flerspiller, Be a Pro, managermodus og den fiffige muligheten til å oppdatere spillere og lag etter dagens form (kan neppe anbefales Tottenham-fans), gjør at Fifa 09 er en av de beste fotballspillene som har komt på markedet.

EA har vel aldri levert så mange gode sportsspill på så kort tid. Pro Evolution Soccer har mye å bevise om de skal nå opp til Fifa 09.

Fifa 09 kommer til alle plattformer, og er å finne i butikkene 3. oktober.

Kulturstrøm

 • HBO bekrefter en tredje sesong av «House of the Dragon»

  «Game of Thrones»-spinoffserien «House of the Dragon» får en tredje sesong, bekrefter HBO.

  Med sesong 2 like om hjørnet slipper altså HBO nyheten om at de har fornyet for ytterligere en sesong av den kritikerroste fantasy-serien.

  – Vi kunne ikke vært mer henrykt for å fortsette historien om House Targaryen og for å se denne crewet skinne på nytt i en sesong tre, sier Francesca Orsi, leder for dramaserier og film ved HBO.

  Pressemeldingen sier ingenting om når innspillingen av tredje sesong starter eller når fansen kan forvente å få se det ferdige resultatet, som naturlig nok trolig blir en god stund til.

  (NTB)