Normal

Donald Trump slår tilbake mot kjendisboikott

Ønsker støtte fra folket, ikke fra kjendiser.

Donald Trump

SLÅR TILBAKE: Donald Trump slår tilbake mot kjendisene som ikke vil støtte han.

Foto: Matt York / AP

USAs kommende president, Donald Trump, har problemer med å få artister til å opptre under innsettelsesseremonien i januar, og det var få kjendiser som støttet han under valgkampen.

Men nå slår Trump tilbake mot boikotten og på Twitter skriver han:

– De såkalte A-kjendisene har alle lyst på billetter til innsettelsen av meg som president. Men se bare hva de gjorde for Hillary: ingenting. Jeg ønsker meg folket.

Laster Twitter-innhold

Støtter Hillary Clinton

Under valgkampen var det flere kjendiser som ga sin støtte til Clinton. Beyoncé og ektemannen Jay-Z opptrådte for Clinton under et valgmøte i Cleveland. Bon Jovi og Ne-Yo holdt gratiskonsert for demokratenes presidentkandidat i North Carolina, Jennifer Lopez i Miami og Stevie Wonder gjorde det samme i Philadelphia.

Trump har på sin side ikke fått samme støtte fra USAs kjendiser, og ifølge han selv har han heller ikke behov for det.

– Jeg trenger ikke å hente inn J-Lo eller Jay Z, sa han under et valgkampmøte i Hershey i Pennsylvania like før valget i november.

Ønsker ikke spille

Innsettelesesdagen for Donald Trump er 20. januar, og heller ikke da ønsker kjendisene å støtte han. Flere av USAs største artister har sagt at de ikke ønsker å spille under seremonien, og foreløpig er det bare Jackie Evancho (16) fra «America's Got Talent» som er bekreftet til innsettelsen.

Jackie Evancho juli, 2016

Jackie Evancho (16) er den eneste artisten som så langt har sagt ja til å opptre under innsettelses-seremonien for Donald Trump 20. januar 2017.

Foto: Paul Morigi / Afp

Kulturstrøm