NRK Meny
Normal

Bieber arrestert for fyllekjøring

Popstjernen Justin Bieber (19) er løslatt mot kausjon etter å ha blitt arrestert for råkjøring i ruspåvirket tilstand.

Popstjernen Justin Bieber har torsdag kveld blitt løslatt mot kausjon. Den canadiske sangeren ble arrestert etter en kappkjøring tidligere på dagen, i ruset tilstand og med ugyldig førerkort.

Video: Justin Bieber ble løslatt mot kausjon torsdag kveld norsk tid.

Popstjernen Justin Bieber (19) ble torsdag pågrepet av politiet i Miami i USA for å ha vært med på et ulovlig billøp og for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

Justin Bieber

Dette politibildet av Justin Bieber er tatt kort tid etter at han ble arrestert.

Foto: Ap

Kjørte om kapp

Talsperson for politiet ved Miami Beach, Vivian Hernandez, sier at Bieber ble pågrepet idet han råkjørte i en innleid, gul Lamborghini. Politiet sier at to SUVer hadde sperret av gata slik at Bieber kunne kjøre om kapp mot en venn. De skal ha kjørt i rundt 90 kilometer i timen i en 30-sone.

Hernandez opplyser at Bieber selv innrømmet å ha drukket alkohol og røyket marihuana. Han hadde også tatt reseptbelagte medisiner.

Bieber er siktet for disse forholdene, i tillegg til å ha skjelt ut politifolkene og motsatt seg arrest, samt å ha kjørt med et utgått førerkort. Kausjonen ble satt til cirka 15.000 norske kroner, og Bieber ble løslatt torsdag kveld norsk tid.

Justin Bieber slippes fri

Her settes Justin Bieber fri fra fengsel. Kausjonen for hans løslatelse ble satt til cirka 15.000 kroner.

Foto: JOE RAEDLE / Afp

Stjerne på hell?

Etter å ha vært klodens største ungpikeidol har stjernen til Bieber nå falmet noe etter at han har fått en rekke negative presseoppslag. Han er blitt anklaget for vandalisme mot en nabos hus, og politiet gjennomførte en razzia hos Bieber i kjølvannet av beskyldningene.

Flere medier har også rapportert at Bieber har rasert hotellrom og besøkt bordeller og strippeklubber, noe som kan ha bidratt til å senke populariteten til det unge idolet.

Forhåndssalget til kinofilmen «Justin Bieber's Believe», som hadde premiere i romjulen, var ikke imponerende, og flere steder i verden har det blitt rapportert om sviktende billettsalg til konsertene hans.

Denne mobilvideoen, som skal være filmet 23. januar 2014, viser angivelig at Bieber blir stoppet av politiet.

Denne mobilvideoen skal vise at Bieber blir stoppet av politiet.