«Jeg kan være utrolig ondskapsfull»

Robbie Williams tilbake for fjerde gang i kveldens Skavlan. Denne gang er han gjenforent med «Take That».

Video Robbie Williams og Take That på Skavlan 261110

Klikk på bildet for å se Robbie Williams fortelle om den tidligere dårlige stemningen mellom han og Gary Barlow.

Nett-TV: Se Skavlan -sendingen

Robbie Williams og Gary Barlow er gjenforent i «Take That». I kveldens «Skavlan», det tiende i sesongen, forteller de to om fiendskapet de to imellom, om forsoningen og om framtida.

– Vi møttes et par ganger før vi gikk i studio, og det hørtes ut som en god idé. I praksis ble det en utrolig opplevelse, fordi vi aldri jobbet sammen på denne måten på nittitallet. Da var det jeg som skrev musikken, sier Barlow.

LES OGSÅ: Robbie og «Take That» til Skavlan
LES OGSÅ: Sesongrekord med ukjente gjester

Da Robbie Williams forlot Take That i 1996 ble stemningen raskt hatsk bandmedlemmene mellom. Det var Robbie som var frontfiguren, og hele bandet falt sammen da han forlot det

– Da jeg forlot Take That var jeg den mest uttalt kritiske. Jeg kastet alle de andre i bandet «under bussen», og Gary var nok den jeg var røffest med, sier han.

– Ikke lett

I 2008 startet Robbie en prosess som skulle lede til at han ble gjenforent med de andre i bandet. Det har ikke vært lett.

– Jeg sa en del stygge ting om Gaz, og han hadde all rett til å være forbannet. Heldigvis var vi begge voksne nok til å høre på hverandre og akseptere det og gå videre. Og med en gang var det som en enorm byrde ble tatt av mine skuldre. Det er en byrde jeg må ha hatt i femten år, sier han.

LES OGSÅ: – Hellooooo, Ida! This is Perez!
LES OGSÅ: Ida Maria skal synge på Skavlan

Gary Barlow var på sin side veldig bitter. Han prøvde seg på en solokarriere som ikke ble nevneverdig framgangsrik.

– Jeg var ikke glad på hans vegne. Men det var ikke hans framgang som provoserte meg, det var det at jeg mistet jobben da han sluttet i Take That. På det tidspunktet var jeg umulig å ansette noe annet sted, sier Barlow.

– Blir flau over hvor ond jeg kan være

Jo mer framgang Robbie Williams hadde, jo verre gikk det for ham. Robbie ble flere ganger sitert på hatske angrep på sin tidligere bandkollega

– I dag blir jeg flau når jeg tenker på hvor ondskapsfull jeg kan være. Det gjør meg flau at det er noe som gjør meg til den jeg er. Det finnes ingen unnskyldning for det. Det som ligger under her er at jeg ville at guttene i bandet skulle elske meg slik jeg elsker dem. Men jeg kan være utrolig hatsk, og jeg kan være sint lenge. Jeg er olympisk mester i langtidssinne, sier han.

Siden sist de to utvekslet hatske meldinger i britiske tabloider har Robbie Williams vært i kjelleren, med rusavvenning og tunge depresjoner, før han tidligere i år giftet seg med den amerikanske skuespillerinnen Ayde Field. Det skal ha gjort mye for å få Robbie tilbake på rett kjøl.

– Merker du noen forskjell i Robbie nå? spør Skavlan Barlow.

– Ja, det er klart. Han er fortsatt babyen i showet, men det er fantastisk å se ham lykkelig. Jeg har sett ham mye ulykkelig, men nå har han all mulig grunn til å være veldig lykkelig, sier Barlow.

SE DA ROBBIE TOK OVER SKAVLAN I 2005 OG STILTE SPØRSMÅLENE FREDRIK IKKE TURTE STILLE:

Video Robbie Williams tar over på Skavlan

Gro Hammerseng og Sandra Lyng Haugen ble rødmende sjarmert av en svært aktiv Robbie Williams da han gjestet Skavlan i 2005. Se klippet ved å klikke på bilder over.

Kulturstrøm