Muffins Afternoon tea er blitt populært å arrangere hjemme. Det er gøy å invitere på et bugnende tre-etasjes festfat – med blant annet mini-muffins.
Lesernes favorittoppskrifter fra «Familiekokkene» I TV-serien ble seks familier utfordret på å lage sine beste retter. Familiekokkene varierte med festmiddager, comfort food og deilige kaker. Vi har plukket ut de mest leste oppskriftene. Av Kristin Eriksen
Cupcakes med kremostglasur Små porsjonskaker med fristende kremostglasur. Disse smaker himmelsk godt og en sikker vinner blant store og små.
Bollar og muffins med det vesle ekstra Bollar og muffins kan smaka endå betre med rosiner, bær, vaniljekrem, lakris, nøtter, ostekrem eller marengs. Du står fritt til å velje. Av Siri Bjelland Berven
Muffins med vaniljekrem og bær Server disse saftige muffinsene lunkne. Da er de ekstra gode. Vaniljekremen i midten blir en ekstra overraskelse.
Kakene du bare tar i hånden Om våren er vi ofte utendørs. Inviterer du gjester, kan det være greit å servere porsjonskaker som ikke alltid trenger bestikk eller tallerkener. Her er ti tips til «cake-aways». Av Lise Andreassen Hagir
Ti oppskrifter på muffins og cupcakes Noen bakere jakter aldri de enkle og raske oppskriftene, og kan bruke evigheter på én porsjon. Det er tid for cupcakes!
Frangipanemuffins Muffins laget med glutenfrie meltyper som mandelmel, bokhvetemel og soyamel. Dette er muffins som holder seg saftige lenge.
Matmuffins med gulrot, squash, ost og skinke Disse muffinsene er perfekt å ha i sekken. Osten gjør dem ekstra saftige, og sammen med skinke, squash og gulrot smaker de kjempegodt. Et godt alternativ til brødskiver!