NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

Hopp til innhold

Siste nytt

 • TIL bekrefter bud på Karlstrøm

  Tromsø kan komme til å selge keeper Jacob Karlstrøm i løpet av de nærmeste ukene. – Det er ganske bra interesse for Jacob, og det er bud inne, sier TILs team manager Lars Petter Andressen til NRK.
  Molde har økt sitt bud på Karlstrøm. I tillegtg er en dansk klubb på banen.

  Jacok Karlstrøm.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • To barn på flåte savnet i Harstad

  Troms politidistrikt varsler redningsaksjon i forbindelse med to barn som har drevet fra land på en oppblåsbar flåte. Luftambulansen og båt fra KV Harstad er på vei til stedet.

 • Rykker ut til brann i kjøretøy

  Nødetatene rykker ut etter melding om brann i et kjøretøy på Skjervøy.

 • Kjønnsroller i hjemmet forsterka

  Kjønnsroller i hjemmet ble forsterka etter at korona-krisa slo til her i landet fra 12. mars. Det viser en undersøkelse Opinion har gjort for Likestillingssenteret i Hamar. Kvinner har i enda større grad enn før hovedansvar for oppgaver i hjemmet.

 • Store Norske stiller med utstyr

  Gruveselskapet Store Norske på Svalbard har sendt beskyttelsesutstyr fra Gruve 7 til Universitetssykehuset Nord-Norge. De oppfordrer andre bedrifter til å sende såpe, desinfeksjonssprit og engangsutstyr som helsevesenet trenger.

 • Sykehjemsansatt koronasmittet

  En ansatt ved sykehjemmet på Stonglandseidet i Senja kommune har testet positivt på koronaviruset. Den smittede har vært i kontakt med få pasienter. 20 kollegaer og 17 beboere er satt i karantene, opplyser ordfører Tom-Rune Eliseussen.