NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Fyllekjørte seg ut av veien

  En bilfører i Kvænangen ble søndag anmeldt, samt fratatt førerkortet. Årsak: bilisten kjørte av veien i alkoholrus, for så å true politiet. Utforkjøringen skjedde på E6 ved Storeng.

 • Protesterte mot legekutt

  Innbyggerne i Øverbygd i Målselv protesterte søndag mot de planlagte legekuttene i bygda. Kommunestyret har besluttet at legekontoret skal holde stengt to dager i uken, og at den ene fastlegen skal sies opp.

  Demonstrasjon Øverbygd
  Foto: Nina Takvassbukt
 • Får flere politistillinger

  Troms politidistrikt får penger til åtte nye politistillinger, melder Folkebladet. Totalt får Nord-Norge 29 nye politistillinger, har regjeringa bestemt. Samtidig kuttes det i bevilgningene til politidirektoratet.

 • Forfang nummer ni

  Johann André Forfang kom på niendeplass i søndagens verdenscuprenn i hopp. Rennet gikk av stabelen i tyske Willingen. Forfang ble bestemann av de norske hopperne.

 • Vogntog av veien i Sør-Troms

  Et vogntog har kjørt av vegen ved Kanstadkrysset på E10 mellom Kåringen og Gullesfjordbotn. Det er mulig å passere stedet uhellet skjedde, får NRK opplyst.

  Vogntog av vegen
  Foto: tipser
 • Trafikkulykke i Kvænangen

  En personbil kjørte søndag ettermiddag av veien på E6 ved Storeng i Kvænangen. Føreren var alene i bilen. Utforkjøringen skal ha skjedd i forbindelse med forbikjøring. Vedkommende var oppegående og ble fraktet til legevakten for sjekk, opplyser politiet.

  En personbil skal ha kjørt av vegen, opplyser politiet.