NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Åpen for trafikk

  Fylkesvei 86 mellom Gryllefjord og Finnsnes er nå åpen for trafikk, melder Statens vegvesen. Veien var stengt er periode mandag etter et jord -og steinras.

 • Kjørte for fort i 50-sonen

  Tre bilførere har fått bot for å ha kjørt for fort i 50-sonen på Skjelnan utenfor Tromsø. Politiet i Tromsø opplyser om at høyeste fart ble målt til 69 km/t.

 • Mulig å passere rasutsatt vei

  På fylkesvei 86, Jonkavika på Senja, hvor stein og grus sperret veien tidligere i dag, er det nå manuell dirigering. Det opplyser Statens vegvesen.

 • Vant bronse

  Det 26 år gamle kickboksingtalentet, Kristin Vollstad fra Nordreisa, kom på en tredjeplass i Verdenscupen i kickboksing i Budapest i helga. Hun tapte semifinalen 2-1, skriver Framtid i nord.

 • Forskningsfartøy har ankommet

  For første gang ankom forskningsskipet «Kronprins Haakon» Tromsø i dag. Fartøyet, som koster 1,5 milliarder kroner, eies av Norsk Polarinstitutt og driftes av Havforskningsinstituttet. Ifølge iTromsø vil skipet ligge i havn i en uke, før det seiler videre nordover for istesting.

 • 18-åring erkjente skyld

  En 18 år gammel mann fra Silsand er dømt til 36 timers samfunnsstraff etter å ha kjørt for fort over Gisundbrua mellom Finnsnes og Senja tidligere i år. Han mister også førerretten i ti måneder, skriver Nordlys.

 • Rydder opp etter steinras

  På fylkesvei 86, i nærheten av attraksjonen Senjatrollet mellom Gryllefjord og Finnsnes, er veien stengt etter at stein og jord løsnet fra 200 meters høyde tidligere i dag. Senioringeniør Karl Martin Eriksen sier til NRK at de vil holde oppsikt med rasstedet utover dagen, men at de søndag morgen har gjort vurderinger på stedet, og anser det som trygt å jobbe der. – Det vil ta en stund før det er ordentlig oppryddet, men når veien åpner er det trygt for passerende.

  Steinras
  Foto: Presis Vegdrift AS
 • Kan bli storstreik i staten

  Dersom partene ikke blir enige vil LO Stat, Unio, Akademikerne og YS ta ut 6.200 medlemmer i streik torsdag. De som blir rammet i tilfelle streik er blant annet politi, NAV-ansatte og skatterevisorer. Ni av landets universiteter og høgskoler kan bli tatt ut i streik torsdag 24. mai, blant dem UiT, Norges arktiske universitet i Tromsø, skriver NTB.