NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Troms Kraft håper å rette feil

  Troms kraft opplyser at de håper å ha rettet feilen innen klokken 20 fredag kveld. Feilen gjelder fro Sør-Tromsøya i Tromsø, rundt lærerskolen, samt mellom Laksvatn i Balsfjord og Gjøvik, og mellom Breivikeidet og Sjursnes i Tromsø.

 • Innviet arktisk rute

  To skip med flytende naturgass har ankommet Kina fra Yamal LNG i Russland via Nordøstpassasjen for første gang, ifølge Arctic Today. Turen skal ha redusert frakttiden med nesten halvparten. Selskapet Novatek sparte nesten 20 dager i forhold til via Suezkanalen.

 • Se Nordnytt 18:50

  Se Nordnytt 18:50
 • Strømbrudd har rammet Tromsø

  Troms kraft melder at et strømbrudd har rammet Sør-Tromsøya i Tromsø. Buktafestivalen har vært rammet, men skal nå ha fått strømmen tilbake. Til NRK opplyser Troms kraft at montører er ute, og deler av området har fått strømmen tilbake.

 • Valakari kan være RBK-aktuell

  TIL-trener Simo Valakari skal være aktuell som ny Rosenborg-trener, etter at Kåre Ingebrigtsen torsdag fikk sparken. Etter det iTromsø kjenner til har Rosenborg-ledelsen allerede identifisert to mulige alternativer, der Valakari er det ene alternativet. Den finske treneren kom til TIL i fjor.