NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Lede Helsehuset

  66-åringen Steinar Pedersen blir leder for det nye Helsehuset i Tromsø, som etter planen skal åpne 1. september. Huset er kommunens svar på samhandlingsreformen, og skal minske avstanden mellom helsetjenestene.

 • Skjervøy gikk på stortap

  Harstad vant 7-2 over Skjervøy i 3. divisjon i dag. Dette er Skjervøys tredje strake nederlag, skriver Framtid i nord. – Jeg har aldri hatt en vanskeligere oppgave som trener enn den vi har nå, sier trener Bjørn-Helge Pedersen til avisen.

 • Slutt på gratis parkering

  Fylkeskommunen skal innføre en parkeringsavgift ved en rekke fylkeskommunale bygg i Tromsø. Totalt dreier det seg om 11 institusjoner med i alt rundt 900 parkeringsplasser, skriver Nordlys. Det gjelder også to videregående skoler i Harstad.

 • Flytter ansvar til Tromsø

  Deler av Posten i Finnmark, det som omfatter reolarbeid med brev, skal samles til Tromsø, skriver iFinnmark. Stadig færre sender brev, og derfor ser bedriften seg nødt til å effektivisere. Nedleggingen er en del av en stor omstilling i hele landet.

 • Ingen personer i boligen

  Det skal ikke være personer i boligen, forteller operasjonsleder Rune Nilsen. Nødetatene er framme på stedet, og foretar slukningsarbeid.

  brann anslimoen
 • Brann i bolighus

  Nødetatene er på vei til brann i et bolighus på Andslimoen i Målselv. Boligen skal være overtent, ifølge Troms politidistrikt.

Direkte fra kl 14 til kl 17
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..