NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Politiet pågrep barberbladtyv

  Politiet melder at de i Tromsø, etter gode tips fra publikum, har pågrepet en utlending som hadde stjålet barberblader for cirka 8000 kroner.

 • Melder om trafikkulykke – E6 stengt

  Det har vært en trafikkulykke på E6 på Buktamoen i Målselv kommune. Nødetater er på tur til stedet, melder politiet. Veien er helt stengt. NRK følger saken.

 • Bil kjørte av veien på Storslett

  To personer er fraktet til legevakt for sjekk etter at en bil kjørte av veien på Storslett i Nordreisa kommune i ettermidag. Bilen gikk rundt og havnet på taket. Politiet meldte før klokken 17 at nødetatene er på stedet.

 • Kan bli lov med sterkere øl

  Det kan bli lovlig å selge sterkere øl på Svalbard enn øl med sju prosent alkohol. Helse- og omsorgsdepartementet foreslår å endre forskriften om alkoholordningen på Svalbard. Bakgrunnen er blant annet at grensen forhindrer det lokale bryggeriet å selge sitt sterkøl.

 • Stabilt sykefravær i Troms

  Sykefraværet i Troms for første kvartal 2017 er nå på 6,3 prosent. Det er litt høyere enn landsgjennomsnittet på 5,6 prosent, og en økning på 2,1 prosent fra samme periode i fjor. De siste fem årene har fraværet i Troms gått jevnt nedover fra 7,0 prosent ved første kvartal 2013 til første kvartal i år.

 • Får ikke flytte inn til skolestart

  Entreprenørfirmaet NCC klarer ikke å ferdigstille Bardufoss videregående skole på Rustahøgda innen tidsfristen 7. juli. Det betyr at elevene må begynne neste skoleår i de gamle byggene ved Finnsundet og på Høgtun, skriver Nye-Troms.

Direkte fra kl 14 til kl 17
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..