NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Funn av ny lekkasje

  En ny lekkasje er lokalisert i Tromsøbadet. Det sier Bjarte Kristoffersen, Avdelingsdirektør i kultur og idrett i Tromsø kommune. Først må det gjøres beregninger av hvor mye vann som forsvinner fra dette området. – Så inntil de beregninger er gjort vet vi ikke om vi har funnet hele forklaringer eller bare deler av den, sier Kristoffersen.

 • Fanget over en million fisk

  Turister har fanget over en million fisk hittil i år i Norge, og over 36 prosent av disse ble sluppet ut igjen. Det viser tall fra Fiskeridirektoratet. – 2018 var det første året turistfiskevirksomheter måtte rapportere fangst. Over 1000 bedrifter er nå registrert, forteller konstituert seksjonssjef Trond Ottemo ved reguleringsseksjonen i Fiskeridirektoratet. Som forventet får fisketuristene i Nord-Norge mest torsk, sier Ottemo.

 • Dømt for underslag

  En butikkmedarbeider i Midt-Troms er dømt til 90 dager ubetinget fengsel for underslag av rundt 275 000 kroner. Mannen i 20-årene er dømt for å ha forfalsket returer av varer og overført verdien til seg selv via elektroniske gavekort. Underslaget ble oppdaget ved en internrevisjon. I retten erkjente mannen delvis straffskyld.

 • Trafikkuhell på grunn av oter

  To motorsykler veltet mandag morgen på E8 i Ramfjord utenfor Tromsø, på grunn av en oter som krysset veibanen. Ingen personskader, opplyser Troms politidistrikt.

 • Etterforsker dødsfall

  Politiet har startet etterforskning etter at en person ble funnet død på Stokmarknes søndag kveld, skriver Vesterålen Online. Politiet har «frosset» åstedet og omtaler omstendighetene rundt dødsfallet som uklare, skriver avisa.