NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Sextrakassering på Stortinget

  Alle partiene på Stortinget, unntatt Senterpartiet, sier de har registrert saker med seksuell trakassering eller lignende de siste fem årene. Det viser en utspørring gjennomført av Dagsavisen. Arbeiderpartiet melder om flest saker, mens verken Høyre eller SV sier noe om hvor mange saker de har registrert. Oppsummeringen viser at det er minst 21 saker fordelt på partiene Ap, Rødt, MDG, Venstre, Frp og KrF, skriver NTB.

  Stortinget
  Foto: Trond Vestre / NRK
 • Reddet mesteparten av boligen

  Arbeidet med å slukke brannen i eneboligen på Gamnes i Karlsøy kommune pågikk fram til klokken 01.30 i natt. Politiet meldte om at brannen var under kontroll like før klokken 21.00 i går kveld. Utover kvelden jobbet brannvesenet i Tromsø med å ta vare på det som stod igjen av boligen. – Vi klarte å redde mesteparten av boligen, opplyser alarmsentraloperatør Kurt Albrigtsen.

 • – Vurderer varetektsfengsling

  Lensmann Arnold Nilsen orienterer om drapssaken i Lenvik.

  Lensmann på Finnsnes, Arnold Nilsen, orienterer. Reporter er Arild Moe.
 • Har kontroll på brannen

  Klokka 20.44 mandag kveld opplyser politiet at brannvesenet har kontroll på brannen på Ringvassøya. Slukking pågår fortsatt, og brannårsaken er foreløpig ukjent.

 • Brann på Gamnes

  Det brenner i en enebolig på Gamnes på Ringvassøya i Karlsøy kommune. Alle personer skal være ute, opplyser politiet. Nødetater på vei til stedet.

 • Svendsen til verdenscupen

  Tromsø skiklubbs Anna Svendsen er blant de ti norske kvinnene som er tatt ut til verdenscupåpningen i Finland. Svendsen sier til NRK at hun ser fram til å konkurrere med verdenseliten i klassisk.

Laster innhold, vennligst vent..