NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Ev 8 på riksgrensen stengt

  Europavei 8 på riksgrensen, mellom Skibotn og Galggo-javri, er midlertidig stengt på grunn av et trafikkuhell. Dette gjelder ved Helligskogen, opplyser Statens vegvesen. Det er to trailere som har kollidert, og ingen har kommet til skade, melder politiet.

 • Trailer fjernet fra vei

  Vogntoget som sto fast i tverrforbindelsen i Tromsø mandag formiddag er fjernet. Det var glatt føre som førte til at det store kjøretøyet ikke kom seg videre.

 • Laster Twitter-innhold
 • Mister trolig seriestart

  Tromsø IL sin U21-landslagsspiss, Runar Espejord, mister trolig seriestarten mot Brann førstkommende søndag. 20-åringen kom hjem til Tromsø på krykker søndag – etter å ha blitt ankelskadet mot Portugal fredag. Nå skal han undersøkes nærmere.

 • Støtter konsekvensutrening

  Fylkesrådsleder i Troms, Cecilie Myrseth (Ap), berømmer Politimesteren og Fylkesmannen i Troms sitt gjennomslag for konsekvensutredning av helikopterflytting fra Bardufoss: – Bare i det siste har vi sett eksempler på at Bell-helikoptrene på Bardufoss er avgjørende for vår sikkerhet og beredskap, sier Myrseth i ei pressemelding.

  Cecilie Myrseth
  Foto: Hans Ludvig Andreassen / NRK
 • Glatte veier påvirker trafikken

  En trailer står fast på Tverrforbindelsen i Tromsø. Årsaken er glatt veidekke. Politiet melder mandag formiddag om flere utforkjøringer i politidistriktet på grunn av glatte veier.

Se og hør ettermiddagssendinga fra NRK Troms
Laster innhold, vennligst vent..