NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

Dokumentarserie

Siste nytt

 • Bjørnsen sist i semifinalen

  Susann Bjørnsen endte sist i semifinalen på 50 meter fri i kortbane VM i svømming, natt til søndag. Bjørnsen var nesten ett sekund bak beste kvinne, nederlandske Ranomi Kromowidjojo. Dermed er VM over for Bjørnsen.

 • Brann i grillhytte

  Harstad brann og redningn rykket lørdag morgen ut til en brann i en grillhytte i Kilbotn, melder 110-sentralen. Det meldes foreløpig ikke om noen personskader.

 • To fulle menn

  Politiet i Tromsø kan fortelle at de i alle fall måtte ta med seg to fulle menn til arresten natt til søndag. En mann i 30-årene ble hentet fra en bolig på Stakkevollan, da han var uønsket på stedet og beruset. En mann i 20-årene hadde lagt seg til å sove i en korridor på at av byens hoteller. Han var ikke gjest på hotellet, og overstadig beruset.

 • Bjørnsen til semifinalen i VM

  Susann Bjørnsen fra Setermoen kapret den siste plassen i semifinalene på 50 meter fri under kortbane-VM i svømming. Semifinalene svømmes natt til søndag.

  Susann Bjørnsen
  Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix
 • Førstevalget i MDG

  Mikal Nerberg fra Lyngen er valgt til førstekandidat for MDG Troms til Stortingsvalget neste høst, skriver Framtid i nord. Aurora Meland Winger og Jørgen Abel Paulsen er nummer to og tre på nominasjonslista.

  Mikal Nerberg
  Foto: Laila Lanes / NRK
Laster innhold, vennligst vent..