NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Mye vind nordpå

  Troms: Vestlig stiv kuling utsatte steder, periodevis sterk kuling i nord. Lørdag ettermiddag minkende til vestlig liten kuling, sent om kvelden frisk bris. Regnbyger.

  Spitsbergen: Nordlig bris, dreiende nordvestlig, liten kuling på kysten i vest og utsatte steder. Perioder med litt sludd eller snø, vesentlig i nord.

 • Hund jager rein

  Kjosen, Kvaløya: En huskylignende hund jager rein ved Kjosen. Ring poltiet på 02800 om du er eier.

 • Nordnorsk kunstmuseum fredet

  I dag ble det markert at 13 utvalgte kulturanlegg i Norge er fredet av Riksantikvaren. Blant disse er bygningen som huser Nordnorsk kunstmuseum i Tromsø. Bygget ble reist i 1915, som kombinert post- og telegrafbygg. I fredningsvedtaket står det at bygget er godt bevart og er av høy arkitektonisk kvalitet.

  Nordnorsk Kunstmuseum i Sjøgata 1, Tromsø.
  Foto: Nina Skurtveit / NRK
 • Kan bli høye bølger

  Laster Twitter-innhold
 • Jobber med saken

  Politiet i Troms har fortsatt ikke løst fjorårets fem anmeldte tyverier av GPS-utstyr fra anleggsmaskiner. Utstyret på hvert kjøretøy er verdt flere hundre tusen kroner, og saken etterforskes fortsatt. Det sier politiinspektør Yngve Myrvoll i Troms politidistrikt.

 • Folkehøyskole på Svalbard

  Stortinget åpner opp for folkehøyskole på Svalbard. Det har tidligere ikke vært lov, men nå starter trolig det nye tilbudet høsten 2019. – Vi er glade for at Stortinget åpner for dette, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

 • Advarer mot tyveri av GPS-utstyr

  Politiet oppfordrer anleggsbransjen om å parkere anleggsmaskiner godt synlig, og demontere GPS-utstyr før fridager og ferie. Etaten har fortsatt ikke løst fjorårets fem anmeldte tyveri i Troms. Vi tror østeuropeiske vinningskriminelle selger utstyret i andre land i Europa. Det sier politiinspektør Yngve Myrvoll i Troms politidistrikt.