NRK Troms - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny

Siste nytt

 • Mistenkt for ruskjøring

  Utrykningspolitiet i Tromsø har stanset en bilfører der det mistenkes kjøring i ruspåvirket tilstand, mleder politiet.

 • Politiaksjon i Tromsdalen

  En mann ble pågrepet av politiet, men senere løslatt, etter en politiaksjon i Tromsdalen i Tromsø. Politiet sier til Nordlys at de ikke ønsker å gå ut med noen informasjon om bakgrunnen for pågripelsen.

 • Anmelder innbrudd på skole

  Tromsø kommune har anmeldt et innbrudd på Sommerlyst ungdomsskole, skriver iTromsø. Kommunen opplyser at innbruddet skjedde lørdag 20. mai. Gjerningspersonene har brutt seg inn i den gamle gymsalen. Der ble det helt maling utover gulvene. I tillegg opplyser kommunen at møblene ble knust. Byggforvaltningen vil hverken avkrefte eller bekrefte om de vet hvem som står bak.

 • Jobber for bedre luftkvalitet

  Fylkesmannen forventer at Tromsø kommune får på plass flere tiltak for å begrense luftforurensninga. Etter tilsyn i fjor høst er det klart at kommunen skal styrke arbeidet med å kartlegge kildene til luftforurensning, samt få utarbeidet varsomhetskart. Kommunen har styrket bemanninga på dette området, og jobber med bedre drift av målestasjonene i byen.

 • Sier opp kontrakt med asylmottak

  Utlendingsdirektoratet sier opp kontrakten med flere asylmottak i Nord-Norge. I Troms har Heimly mottak på Finnsnes og mottaket for enslige mindreårige i Målselv i dag fått varsel om oppsigelse, skriver Folkebladet. – Årsaken er at det kommer færre asylsøkere til Norge, samtidig som IMDI gjør en god jobb med bosetting. Det sier regiondirektør Bjørn Fridfeldt i UDI.

 • Mot underskudd i Tromsø

  Tromsø kommune kan gå mot et underskudd på 104 millioner kroner, dersom det ikke settes inn tiltak for å komme i økonomisk balanse. Det viser rapporten om det økonomiske forbruket i Tromsø de første månedene av 2017. Kommunen kan ikke forvente store merinntekter i 2017, mener administrasjonssjefen. Pleie- og omsorgssektoren står fortsatt for det vesentligste avvik i forhold til budsjett, med 105 millioner kroner.

Laster innhold, vennligst vent..