NRK Troms – Lokale nyheter, TV og radio

Siste nytt

 • Kjørte fra politiet

  En bilfører stakk av fra en kontroll hvor han ble forsøkt stanset av utrykningspolitiet på Tromsøya, melder politiet. Det ble en liten forfølgelse før fører stanset. Fører er en mann i 30-årene og er godt kjent for politiet. Han har ikke førerkort og blir fremstilt på legevakta for blodprøve. Det opprettes sak på forholdet.

 • – Bør avkreves fiskekort

  Torgeir Knag Fylkesnes (SV) mener det bør settes like strenge krav til de som leier ut båter i turistfiske, som for yrkesfiske, melder Fiskeribladet. – Kommunene må få kontrollere turistfisket, mener han. Partiet mener også at regjeringen bør innføre fiskekort for utenlandske turister, der inntektene skal brukes til kontroll med fisket.

  Fisketurister
  Foto: Pål Hansen / NRK
 • Mistenkes for bruk av narkotika

  Politiet har vært på en privatadresse i forbindelse med etterforskning av narkotika sak, melder Troms politi. På adressen var det flere ungdommer og flere av disse mistenkes for bruk av narkotika. To gutter erkjente bruk av narkotika og sak blir opprettet mot disse. I tillegg ble tre andre tatt med til politistasjonen hvor de måtte avgi urinprøve. De testet negativt. Foreldrene ble kontaktet og kom til stasjonen og tok hånd om sine barn. Flere ungdommer ble bortvist fra adressen.

 • Dødsulykke i Alta

  En person er konstatert død etter en snøskuterulykke i Alta. Politiet melder at ulykken trolig har skjedd for en liten tid siden. Ambulanse er på stedet.

 • Se Nordnytt 18.50 her

  Se Nordnytt 18:50