Hopp til innhold

Anna Anka: - Mannen skal få støvsuge hvis han elsker det

Anna Ankas syn på likestilling får en real smekk under kvelden Skavlan-sending, men Hollywood-fruen får også støtte av verdensstjernen Jay-Z.

Video nsps_upload_2009_9_25_10_25_56_2469.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

«Luksusfrue» Anna Ankas syn på et godt forhold beskriver hun blant annet slik:

Anna Anka gestikulerer under opptak til talkshowet Skavlan i Stockholm torsdag kveld.

Anna Anka forklarer om forhold og likestilling under torsdagens opptak av Skavlan.

Foto: Suslin, Maja / Scanpix

– Kvinnen skal tilfredsstille mannen. Her i Sverige står konene med pisken og skriker «ta oppvasken!», men hvis mannen ikke vil, skal han heller ikke behøve å gjøre det.

Det var blant annet denne uttalelsen som fikk den svenske artisten og programlederen Henrik Schyffert til å tenne på alle pluggene under gårsdagens opptak av Skavlan.

Du har samme kvinnesyn som Osama bin Laden, sa han og fortsatte:

– Å høre deg snakke, er som å lytte til et radioprogram fra 50-tallet, blandet med en diskusjon fra 80-tallet der rike piker gjør narr av fattige.

Her går Schyffert til angrep på Anka:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Prøver å være morsom

Etter opptak hevder Hollywood-fruen at hun ikke tok seg nær av Schyfferts skyllebøtte.

– Sånt preller av på meg. Han prøvde vel å være morsom, det er jo det eneste han kan, sier Anna Anka til NRK, etter at journalisten har forsøkt å forklare henne hvem Schyffert er.

– Han er sikkert en sånn en som reiser hjem og tar oppvasken nå, gapskratter hun.

Jay-Z enig

Henrik Schyffert, Jay-Z og Fredrik Skavlan under torsdagens opptak til Skavlan i Stockholm.
Foto: Suslin, Maja / Scanpix

Anna Ankas uttalelser har gått som en farsott på YouTube og i nettaviser den siste uken, etter at hun i et blogginnlegg kalte svenske menn for patetiske fordi de skifter bleier. Hun sier også at amerikanske menn får panikk hvis de må være 20 minutter alene med et spedbarn.

Under kvelden Skavlan-sending får hun uventet støtte av rapperen Jay-Z når Fredrik Skavlan spør om det virkelig er slik for amerikanske menn.

– Ja, det er akkurat sånn. Hun har helt rett. Jeg har ingen barn, men jeg hadde aldri i livet skiftet bleier, sier verdensstjernen.

Kaotiske tilstander

Anna Anka bak scenen under opptak av Skavlan i Stockholm.

NRK møtte Anna Anka bak scenen under torsdagens opptak til Skavlan.

Foto: Sofia Benholm

– Forstår du alt oppstyret dette har skapt i Sverige?

– Nei, jeg er ikke vant til at all oppmerksomheten rettes mot meg. Men jeg tror faktisk at svenske kvinner er enige med meg innerst inne, sier Anka.

Hollywood-fruens besøk i hjemlandet har ført til kaotiske tilstander, og pressen møtte fulltallig opp da Anka var ute i Stockholm med livvaktene sine onsdag kveld.

Hun forteller til NRK at all oppmerksomheten har overveldet henne, men at hun nå (torsdag kveld, journ. anm.) skal slappe av.

– Nå ser jeg frem til en god middag, deretter skal jeg innom Jay-Zs fest i Stockholm – han har personlig invitert meg, opplyser Anna Anka til NRK.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Endrar på Taylor Swift-billettar i Sverige

    Ticketmaster gjer endringar på billettane som er selde til konsertane Taylor Swift skal halde i Stockholm neste veke, melder Expressen.

    Dei rundt 200.000 selde billettane var personlege. Det vil seie at den som kjøpte billettane, også var den som måtte bruke dei i dåra.

    Ordninga fekk kritikk, og no har Ticketmaster snudd.

    – Arrangøren har fjerna den tidlegare regelen for å gjere det enklare for fansen å bruke billettane sine, skriv dei ein e-post til kjøparane.

    Taylor Swift opptrer i en rosa paljettdrakt på Monumental stadium på Eras Tour-konserten i Buenos Aires i Argentina i november i 2023.
    Foto: Natacha Pisarenko / AP
  • Det kan bli streik under filmfestivalen i Cannes

    Ei veke før filmfestivalen i Cannes startar, kan det bli streik i filmbyen, skriv NTB,

    Rundt 100 personar, blant dei kinomaskinistar, billettseljarar og pressekontaktar, protesterer mot lønns- og arbeidsvilkår.

    Dei seier at dei ikkje ønsker å sette festivalen i fare, men få merksemd rundt spørsmål dei har prøvd å løfte fram i lang tid.