Hopp til innhold

– Det er kvinnens egen skyld om mannen er utro

Den svenske Hollywood-fruens kontroversielle uttalelser går som en farsott på Internett. Fredag er hun gjest hos Fredrik Skavlan.

Anna Anka, Paul Anka

Luksusfrue Anna Anka nøler ikke med å si hva hun mener. Her sammen med sin 30 år eldre ektemann Paul Anka.

Foto: ANDREAS APELL / SCANPIX / Scanpix

«Det er synd på svenske menn. De gifter seg med pene kvinner som lar seg forfalle, kler seg sjuskete og blåser i mannens behov.»

Uttalelsen er bare én av mange som har kommet fra Hollywood-fruen Anna Anka i løpet av de siste månedene. Den svenske 38-åringen er gift med sangeren Paul Anka, og bosatt i fasjonable Beverly Hills i Los Angeles.

LES OGSÅ: 2,5 millioner så «Skavlan»-premieren.

Til Skavlan

I 2008 ble hun arrestert for å ha mishandlet ektemannen ved å kaste en isskulptur i hodet på ham, men siktelsen ble frafalt. I ettertid er det derimot det svenske TV3-programmet «Svenska Hollywoodfruar» som har skapt overskrifter, og i løpet av bare fire dager er det over 51 000 som har sett klippet «Best of Anna Anka» på YouTube .

Fredag sitter hun i stolen hos Skavlan, sammen med blant annet den amerikanske rapperen Jay-Z , og vil med stor sannsynlighet bidra med materiale til flere saftige overskrifter i pressen i dagene som følger.

– Ler hele veien til banken

Dette er en smakebit av hva Anna Anka har uttalt tidligere, både i TV-programmet og på bloggen sin :

«Som hjemmeværende hustru skal du stille opp på alle måter, og alltid være pen og velkledd. Det er kvinnens plikt å sørge for at mannen alltid er tilfredsstilt seksuelt, hvis ikke er det hennes egen skyld om han er utro.»

«Jeg elsker New York Post, de har det beste horoskopet. I dag står at det at «noen misunner min posisjon», det er sikkert barnepiken. Hun har jo en årslønn på 16 000 dollar - det er det jeg bruker på sminke i året det. »( Se YouTube -klippet her)

I møte med Paul Ankas fans på et kasino: «Man skulle ikke tro at disse amerikanerne spiller bort millioner av dollar, de ser jo ut som noen j… bondeknøler. Likevel har de tydeligvis penger.»

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Anna Anka, youtube

Anna Anka leser horoskopet sitt i TV3-prorammet 'Svenska Hollywoodfruar'.

Foto: Faksimile YouTube

«Jeg elsker å spise kyllingbrusk. Jeg har en teori om at jeg kan forebygge kreft om jeg spiser masse brusk, siden haien, som er laget av brusk, er det eneste dyret som ikke får kreft.»

«Jeg og min mann ler hele veien til banken, for selvfølgelig forhandlet jeg meg frem til en god sum penger for å stille opp i «Luksusfruer». Det er ikke det at jeg er grådig, for det er jeg ikke, men min tid er dyrebar.»

«Svenske pappaer er tragiske når de godtar både bleieskifting og likestilling. En ordentlig amerikansk mann lager ikke mat eller stryker, de jobber og forsørger sine familier.»

«Listen over folk som jobber for meg er lang. Massasjekvinnen, frisøren, neglepleieren, min personlige trener, barnepikene, hundepasserne… Jeg klarer knapt å holde oversikt over alle som står på min lønningsliste.»

Se henne på «Skavlan» førstkommende fredag klokken 21.25.

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.