Kø utenfor Kongeparken Landstreffet 2016
Foto: Kees Andre Zwikker Fjellvang

Landstreff i Kongeparken

Oppsummert

Landstreff Stavanger arrangeres i Kongeparken på Ålgård den 5. - 7. mai. Landets største russetreff samler 13.500 russ fra hele landet.

 • Landstreff Stavanger ikke avlyst

  Etter statsministerens uttalelse på torsdag, om at det trolig ikke blir landstreff i år, er planen fortsatt ikke å avlyse Landstreff Stavanger. Det kommer fram i et møte mellom russen i Rogaland og Landstreff Stavanger.

 • Bråkete russ i arresten

  En bråkete russ blir kjørt til arresten, og er anmeldt for ikke å overholde pålegg. Russen nektet å oppgi personalia, og forulempet en offentlig tjenestemann, melder politiet.

 • Flere for fulle trengte hjelp

  Det var flere russ som var så fulle at de hadde behov for hjelp på Landstreffet i år enn i fjor. I fjor var antallet i overkant av 60 ungdommer, mens det i år var 81. – Sol og varme kan være noe av grunnen, sier pressetalsmann Aasmund Lund.

  Leif er drita
  Foto: Pål Berg Mortensen / NRK
 • – Tidenes Landstreff

  Arrangøren bak Landstreffet i Kongeparken, som samla over 13.000 russ, mener årets treff har vært tidenes mest vellykka. – Det aller meste fungerte etter planen, både med tanke på sikkerhet, logistikk med parkering av busser og selve konsertene, sier pressetalsmann Aasmund Lund.

  Aasmund Lund
  Foto: Erik Waage