Hopp til innhold
Per Sandberg, Bahareh Letnes, Arendalsuka 2018
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Per Sandberg

Oppsummert

Per Sandberg har trukket seg som fiskeriminister og nestleder i Frp etter hans omstridte ferietur med kjæresten til Iran. Nå anklages han for å ha brutt regjeringens karanteneregler.

  • Tiltalt for drapstrulser

    En mann i 30-årene er tiltalt for å ha truet med å drepe tidligere Frp-statsråd Per Sandberg og hans samboer Bahareh Letnes tidligere i år. – Du skal dø i dag, skal mannen ha skrevet i en tekstmelding til Letnes 6. januar i år ifølge tiltalen.

  • Fengslet for trusler mot Sandberg

    En mann er varetektsfengslet i to uker for å ha kommet med flere drapstrusler mot tidligere statsråd Per Sandberg og hans samboer Bahareh Letnes, skriver Adressa. Mannen skal ha sendt drapstrusler på tekstmelding til Letnes og Sandberg.

  • Per Sandberg vil bli kultursjef

    Tidligere Frp-nestleder Per Sandberg har søkt jobb som kultursjef i Longyearbyen lokalstyre på Svalbard. Tiltredelsen i jobben skjer 1. januar 2020, og det er 38 søkere til stillingen.

    Per Sandberg
    Foto: Roy Pettersen / NRK
  • Sandberg ikke velkommen i Frp

    Per Sandberg utspill i Klassekampen om et mulig partibytte og kritikk av Frps politikk faller ikke i god jord. Innad i Frp skal det ha vekt misnøye, og til TV 2 sier Tone Ims Larssen at Sandberg ikke er velkommen i Oslo Frp hvor hun er fylkesleder.

  • Sandberg trues med inndragning

    Karantenenemnda har nok en gang slått fast at tidligere Frp-statsråd Per Sandberg har brutt karantenebestemmelsene under sin møter og seminarer i Iran. Sandberg trues med inndragning, skriver Aftenposten.

Pressekonferanse med statsminister Erna Solberg.

Per Sandberg går av som statsråd og Frp-nestleder

Bahareh Letnes sier hun har fått drapstrusler etter at turen hun tok med Per Sandberg ble kjent.

Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes snakker ut: – Jeg har fått dødstrusler

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no