NRK Meny

Storbritannia

 • Seks arrestert for knivstikkinger

  Seks unge menn er arrestert etter at fire personer ble knivstukket på åpen gate sør i London, skriver The Telegraph. De fire skadde tenåringene er alle sendt til sykehus. Det har vært mange knivstikkinger i London de siste månedene.

 • Satte fyr på biler utenfor fengsel

  Britisk politi har rykket ut etter melding om bevæpnede menn og flere brennende biler utenfor et fengsel i byen Birmingham, melder The Guardian. To maskerte menn skal ha rømt fra stedet. Det er foreløpig ikke meldt om noen skadde.

 • Brann i London under kontroll

  Brannen som brøt ut i en stor blokk i West Hampstead i London tidlig torsdag morgen er under kontroll, melder brannvesenet i London. Ingen skal ha blitt skadet under brannen, melder Reuters.

 • Storbrann i London

  Rundt 100 brannmenn er i sving for å sløkkje ein brann i ei stor blokk i West Hampstead i London. Per klokka 05.00 norsk tid jobbar brannvesenet framleis med å få kontroll på flammane, melder Sky News. Det er ikkje meldt om personskadar så langt.

 • Helsearbeider tatt for barnedrap

  En kvinnelig helsearbeider er pågrepet, mistenkt for å ha drept åtte spedbarn, skriver The Guardian. Kvinnen skal ha utført drapene på nyfødtavdelingen på sykehuset Countess of Chester i Storbritannia, og er mistenkt i seks lignende tilfeller.

Theresa May på talerstol i Manchester

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no