Per Sandberg, Bahareh Letnes, Arendalsuka 2018
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Per Sandberg

Oppsummert

Per Sandberg har trukket seg som fiskeriminister og nestleder i Frp etter hans omstridte ferietur med kjæresten til Iran. Nå anklages han for å ha brutt regjeringens karanteneregler.

 • Tiltalt for drapstrulser

  En mann i 30-årene er tiltalt for å ha truet med å drepe tidligere Frp-statsråd Per Sandberg og hans samboer Bahareh Letnes tidligere i år. – Du skal dø i dag, skal mannen ha skrevet i en tekstmelding til Letnes 6. januar i år ifølge tiltalen.

 • Fengslet for trusler mot Sandberg

  En mann er varetektsfengslet i to uker for å ha kommet med flere drapstrusler mot tidligere statsråd Per Sandberg og hans samboer Bahareh Letnes, skriver Adressa. Mannen skal ha sendt drapstrusler på tekstmelding til Letnes og Sandberg.

 • Sandberg ikke velkommen i Frp

  Per Sandberg utspill i Klassekampen om et mulig partibytte og kritikk av Frps politikk faller ikke i god jord. Innad i Frp skal det ha vekt misnøye, og til TV 2 sier Tone Ims Larssen at Sandberg ikke er velkommen i Oslo Frp hvor hun er fylkesleder.

 • Sandberg trues med inndragning

  Karantenenemnda har nok en gang slått fast at tidligere Frp-statsråd Per Sandberg har brutt karantenebestemmelsene under sin møter og seminarer i Iran. Sandberg trues med inndragning, skriver Aftenposten.

 • Sandberg er sjokkert over påstander

  Tirsdag meldte den israelske rikskringkasteren, Kan, at iransk etterretning forsøkte å rekruttere tidligere fiskeriminister Per Sandberg som en del av etterretningens aktiviteter i Skandinavia. Dette avviser Sandberg, som sier at han er sjokkert.

Pressekonferanse med statsminister Erna Solberg.

Per Sandberg går av som statsråd og Frp-nestleder

Bahareh Letnes sier hun har fått drapstrusler etter at turen hun tok med Per Sandberg ble kjent.

Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes snakker ut: – Jeg har fått dødstrusler

Sandberg og Letnes dropper søksmål mot norske medier

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no