Per Sandberg, Bahareh Letnes, Arendalsuka 2018
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Per Sandberg

Oppsummert

Per Sandberg har trukket seg som fiskeriminister og nestleder i Frp etter hans omstridte ferietur med kjæresten til Iran. Nå anklages han for å ha brutt regjeringens karanteneregler.

 • Sandberg trues med inndragning

  Karantenenemnda har nok en gang slått fast at tidligere Frp-statsråd Per Sandberg har brutt karantenebestemmelsene under sin møter og seminarer i Iran. Sandberg trues med inndragning, skriver Aftenposten.

 • Sandberg er sjokkert over påstander

  Tirsdag meldte den israelske rikskringkasteren, Kan, at iransk etterretning forsøkte å rekruttere tidligere fiskeriminister Per Sandberg som en del av etterretningens aktiviteter i Skandinavia. Dette avviser Sandberg, som sier at han er sjokkert.

 • Må svare på fleire spørsmål

  Per Sandberg må svare på nye spørsmål frå Karantenenemnda om kva han dreiv med på si siste reise til Iran. Nemnda er ikkje nøgde med svara den tidlegare fiskeriministeren og Frp-toppen har gitt til no, skriv Aftenposten.

 • Omtaler møter i Iran som studietur

  Per Sandberg, som er i karantene etter sin avgang som fiskeriminister, mener møtene i Iran var studietur og ikke brudd på karantenereglene, skriver Dagbladet.

 • Sandberg i fiskerimøte i Iran

  Per Sandberg deltok i møte med iransk fiskerinæring då han var i landet i oktober. Det skriv Dagbladet. Den tidlegare fiskeriministeren har fått karantenetid for arbeid knytt til fiskeri og andre felt han jobba med som statsråd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no