Migranter i fiskebåt i den engelske kanal
Foto: AP

Den engelske kanal

Oppsummert

Britisk politi intensiverer patruljeringen av kysten etter at stadig flere migranter i småbåter forsøker å ta seg over kanalen. På grunn av stor skipstrafikk og strøm er overfarten farefull, og britiske myndigheter tror menneskesmuglere står bak.

 • Redningsaksjon i den engelske kanal

  Minst 18 migranter er hentet opp etter at de prøvde å krysse den engelske kanal i småbåt på vei fra Frankrike. Ferden er svært risikabel på grunn av den travle skipstrafikken i kanalen. Det var trolig også barn ombord, ifølge franske myndigheter.

 • Flykter over den engelske kanal

  Britene har nå satt inn et krigsskip og tilbakekalt to kystvaktskip fra operasjonen i Middelhavet for å ta seg av situasjonen i Den engelske kanal. «Reza» er blant dem som betaler menneskesmuglere for å flykte i gummibåt til England over kanalen.

 • Britene øker patruljering i kanalen

  Britisk politi intensiverer patruljeringen av kysten etter at stadig flere migranter i småbåter forsøker å ta seg over kanalen. Søndag kom en gruppe på seks iranske menn i en oppblåsbar gummibåt.

 • 48 kanal-migranter oppdaget

  Britiske grensevakter fant torsdag 23 iranere i Kent som de mener hadde tatt seg over kanalen ulovlig. Bare timer tidligere stanset fransk kystvakt 11 andre i en båt utenfor Sangatte. Fredag ble ytterligere to båter med 14 iranere oppdaget ved Dover.

 • Migranter i Den engelske kanal

  Over 40 migranter i seks nedlitte gummibåter er reddet i Den engelske kanal de siste dagene. I høst har det vært en kraftig økning av migranter som prøver seg på den farlige overfarten. Britiske myndigheter tror kriminelle står bak.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger