Verdens beste kakao

Verdens beste kakao serveres med håndristet kremfløte. dryss av kanel og litt hakket sjokolade.

Foto: Aksel Faanes Persson / NRK

Verdens beste kakao

Konditor Cathrine Nilsen er ikke beskjeden når hun kaller sin kopp med sjokolade for verdens beste kakao. Hun gir den ekstra smak med appelsinskall, chili, kanel og vanilje.

Slik gjør du

Varm melk med sukker, vanilje, kanelstang, chili og tynne striper appelsinskall opp til kokepunktet. Sil dette over sjokoladen og rør til det er smeltet.

Ha fløte i et shakerglass og rist til den er passe tykk.
Hell oppå og kos deg!

Tips

Ut på tur med verdens beste kakao i sekken? Ha kremfløte på en drikkeflaske og rist til passe konsistens rett før du heller kakaoen i koppen.

Klikk her for flere enkle og effektfulle triks for å løfte kakaoen til nye høyer.

Kilde: Konditor Cathrine Nilsen i radioprogrammet Brønsj, NRK P1