Tagliatelle med pesto og cherrytomat

Tagliatelle med valnøtter, spinat, rødløk, pesto og cherrytomater.

Foto: Richard Nystad

Tagliatelle med pesto og cherrytomat

Klar for en kjapp og enkel pastarett? Denne er vegansk, basert på fullkornpasta, spinat, tomater, nøtter og pesto. Oppskrift fra Richard Nystad.

Slik gjør du

Kok pasta etter anvisningen på pakken.

Finsnitt rødløk og del cherrytomatene i to. Bland rødløk, tomater, spinat, valnøtter, pesto, olje og hvitvinseddik i en stor bolle.

Tilsett nykokt pasta til slutt. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Tips

  • For at retten skal være vegansk må du bruke pasta uten egg og pesto som er vegansk.
  • Pestoen må altså være uten parmesan eller andre ingredienser som ikke passer i vegansk kosthold.
  • Vegansk valnøttpesto finner du i oppskriften på minestronesuppe med valnøttpesto

Kilde: Richard Nystad