Laster innhold, vennligst vent..
Syllabub med råmarinerte bær

Du velger selv om det er bærene eller syllabuben som skal øverst eller nederst. Her er desserten servert med vannbakkels med bringebærkrem.

Foto: Tellus works television AS

Syllabub med råmarinerte bær

Syllabub er en klassisk engelsk dessert, som også passer perfekt til den danske sommer. Claus Meyer har oppskriften i Smaken av Danmark.

Slik gjør du

Sitronskall, sider og sprit has i en skål og settes til side over natten.

Dagen etter fjernes sitronskallet og fløte tilsettes sakte under visping til væsken tykner og begynner å bli kremaktig. Det er viktig å ikke overpiske for syllabuben kan skille seg.

Legg syllabuben i en dyp tallerken og legg råmarinerte bær på toppen.

Råmarinerte bær

Bærene drysses med råsukker og brennevin, settes til side og trekker i 30 minutter.

Tips

Kilde: Smaken av Danmark med Claus Meyer