Bisque av strandkrabbe Bisquen har en intens smak av krabbe. Den kan serveres som suppe til forrett eller brukes som basis for sauser eller risotto.
Eplepunsj – Dette er en supergod velkomstdrink, sier Claus Meyer i Smaken av Danmark. Han har tilgang til sukkerroer fra øyene sør i Danmark.
Røykt ål med jordskokk og sommerepler Server røykt ål med en grov salat av jordskokk og sommerepler og pynt med bjørnebær og gressløk.
Vegetarisk suppe med øl Når du skal posjere egg er det lurt å bruke friske egg. Hviten skal "henge" rundt plommen. Oppskriften på grønnsaksuppe får du fra Claus Meyer.
Hjemmelaget rullepølse Du kan selv rulle og koke din egen rullepølse. Claus Meyer har oppskriften på rullepølse kokt i pilsnerlake.
Kalveleverpostei med rødbeter Du kan lage denne leverposteien både med svinelever og kalvelever. Men Claus Meyer foretrekker kalvelever. Oppskriften er nok til ca. tre former med leverpostei.
Kvedekompott Kvedekompott kan spises både varm og kald til vilt. Kveden er helt hard og kan ikke spises før den har blitt bearbeidet.
Harerygg med rosenkål Claus Meyer lager mat av lokale råvarer når han er på tur i Rold skov på Jylland. Rosenkål er tilbehør, både som puré og salat.
Postei av hare og fasan Claus Meyer lager postei av hare og fasan med kastanjer og sopp. Lårkjøttet fra fasan og hare har lett for å bli tørt, derfor foretrekker han å bruke det til postei.