Club sandwich skåret over på midten, så du ser kylling, majones, egg, avokado, tomat og bacon mellom skivene.

Club sandwich av den tynne typen, som du holder med et salatblad.

Foto: Carina Ahlskog / YLE

Supertynn Club sandwich

Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!

Slik gjør du

Club sandwich

Ha salt og pepper på kyllingbrystene. Stek dem i olje og smør. Sett dem i ovnen på 175 grader til de når indre temperatur på 62 grader.

Legg baconskivene på en bakeplate, stek i ovnen på 175 grader i 10–15 minutter til de er sprø.

Skjær tomater, avokado og kylling supertynt.

Smør brødet med romtemperert smør. Legg på kylling så det dekker hele skiven. Fortsett med pepperrotmajones, grovrevet egg, avokado, tomat, salt, pepper og bacon. Press sammen med den øverste brødskiven.

Stek smørbrødet sprøtt på svak varme under press i en stekepanne med olje. Serveres med en gang med et salatblad rundt.

Pepperrotmajones

Visp eggeplommene med sennep, pepperrot og sitronsaft. Visp hele tiden mens du har i litt og litt olje til det er en deilig majones. Smak til med salt.

Kilde: Paul Svensson i TV-serien Hygge i Strömsö/YLE