Laster innhold, vennligst vent..
Salat med frukt og mozzarella

Salat med frukt og mozzarella. Tynne strimler av appelsin, granateplekjerner og pasjonsfrukt gir ekstra smak og fin pynt.

Foto: Agnete Daae-Qvale Holmemo / NRK

Salat med frukt og mozzarella

14 år gamle Sebastian Skauen Johnsen var kokk i Brønsj. Han lagde en salat han liker å lage når han kommer hjem fra skolen. Den er syrlig og søt med et overraskende innslag av mozzarella. Salaten funker som forrett - og dessert for dem som ikke er så begeistra for en supersøt avslutning på måltidet.

Slik gjør du

Kutt det gule av appelsinskallet i tynne strimler. Skjær vekk resten av skallet.

Skjær appelsinen og fersken i skiver. Legg skiver av mozzarella og frukt i lag. Ha innmaten i pasjonsfrukt og frøene fra granateple rundt. Pynt med kumquatskiver og appelsinskall.

Kilde: Sebastian Skauen Johnsen i radioprogrammet Brønsj på NRK1.