Salat med frukt og mozzarella

Salat med frukt og mozzarella. Tynne strimler av appelsin, granateplekjerner og pasjonsfrukt gir ekstra smak og fin pynt.

Salat med frukt og mozzarella

14 år gamle Sebastian Skauen Johnsen var kokk i Brønsj. Han lagde en salat han liker å lage når han kommer hjem fra skolen. Den er syrlig og søt med et overraskende innslag av mozzarella. Salaten funker som forrett - og dessert for dem som ikke er så begeistra for en supersøt avslutning på måltidet.

Slik gjør du

Kutt det gule av appelsinskallet i tynne strimler. Skjær vekk resten av skallet.

Skjær appelsinen og fersken i skiver. Legg skiver av mozzarella og frukt i lag. Ha innmaten i pasjonsfrukt og frøene fra granateple rundt. Pynt med kumquatskiver og appelsinskall.

Kilde: Sebastian Skauen Johnsen i radioprogrammet Brønsj på NRK1.