Slik gjør du
Gir ca. fire store grillspyd.
Skjær kjøttet og pærer i like store terninger, 2 x 2 cm.
Træ kjøtt og pære annehver gang på grillspydene, cirka tre biter av hver på ett spyd.
Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter. Snu ofte.
Hva med noe søtt til kjøttet, ved bålkanten?
Gir ca. fire store grillspyd.
Skjær kjøttet og pærer i like store terninger, 2 x 2 cm.
Træ kjøtt og pære annehver gang på grillspydene, cirka tre biter av hver på ett spyd.
Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter. Snu ofte.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.