Påskesnadder – åtte glade tips Smågodt er digg, det. Men ingenting er så godt som heimelaga kaker, søtt og bakst. Påska «poppar» når heimen og hytta blir fylt av herlege lukter, smak og påskefargar. Av Ingvill Bjorland
Geas marsipankake Gea Guttu Onsrud hentet inspirasjon fra mormor da det skulle bakes marsipankake i «Bakemesterskapet». Kaken minner henne om påsketurer på fjellet. Mormors oppskrift var med kaffekopper som mål, men her har Gea gjort dem om til gram.
Påskesuksess Denne suksessterten har både farge og smak av påske. Den har fått et ekstra lag med mandelbunn, samt en topp av luftig melkesjokoladekrem med appelsinsmak.
Hele Norge laget påskemiddag Påskeaften laget hele Norge festmiddag sammen med NRK da kokk Kjartan Skjelde laget mat direkte på nrk.no. Av Siri Bjelland Berven
Hele Norges lam i gryte Her er oppskriften til måltidet som vi inviterte hele Norge til å lage sammen, og samtidig, med Kjartan Skjelde. Menyen er lammegryte med potetpuré og salat med brekkbønner.
Appelsintroika Appelsin og sjokolade er en fantastisk kombinasjon, kombinerer du med marsipan så har du smaken av påske. Prøv oppskriften på appelsintroika fra Marit Hegle.
Ti kakeoppskrifter du kan kose deg med i påsken Det blir koronapåske, men påsketradisjonene består. Vi liker å kose oss med hjemmebakst. Gule påskeoppskrifter er ekstra kjekt. Sjekk ut disse! Av Kristin Eriksen
Greskinspirerte lammespyd Det kan bli mye med et helt lammelår i en liten familie. Da er Lise Finckenhagens lammespyd et godt alternativ. Hun har tatt med smaker fra Hellas og serverer tzatziki ved siden av.