Slik gjør du
Vask paprikaene godt og del dem på langs. Fjern kjernen og det hvite kjøttet på innsiden av paprikaene. Kutt paprikaene i strimler. Del fetaosten i biter og bland sammen med paprikaen.
Kilde: Sonja Lee
Fargerikt og med noe sprøtt og noe mykt, og forskjellige smaker.
Foto: Morten BrunMaten bør være fargerik og vi liker at ikke alt har samme konsistens og tekstur, sier sensoriker Marit Rødbotten ved forskningsinstituttet Nofima. Her er en oppskrift fra Sonja Lee som har disse egenskapene.
Vask paprikaene godt og del dem på langs. Fjern kjernen og det hvite kjøttet på innsiden av paprikaene. Kutt paprikaene i strimler. Del fetaosten i biter og bland sammen med paprikaen.
Kilde: Sonja Lee
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.