Dette er absolutt ikke en langpanne med nonstop. Denne lages med omhu og kjærlighet. Kakene bygger på en sjokoladekakebunn med fløyelsmyk mousse. Moussen smaker mint og sjokolade, og glaseres med speilblank sjokoladeglasur.
Kalde kveldar og uvennleg vêr. Det er verkeleg tida for å kose seg med sjokolade. Vi har henta fram det beste sjokoladesnadderet vi har. Konsentrert nyting.
Enkelt, lekkert og gøy. Ingen vits å lage ei heil kake viss du berre treng to–tre porsjonar. Så lag desserten i eit glas eller en kopp.
Bitte små rugbrød med masser av kjerner, mørk sjokolade og sprø kakaonibs er en god snacks å ha med i matpakken eller på farten. Mørk sjokolade smaker fantastisk sammen med brent rug. Oppskrift fra Adam Aamann i Matmagasinet.
Dette er verdens beste sjokolademousse – i alle fall hvis man spør Adam Aamann som laget denne lekre desserten i TV-serien Matmagasinet. Adam er veldig glad i mørk sjokolade, og i denne oppskriften kommer den til sin rett. Et søtt punktum på en god middag.
Avokado kan brukes til dessert i en god og sunn sjokolademousse. Oppskriften kan også brukes som ansiktsmaske!
Appelsin og sjokolade er en fantastisk kombinasjon, kombinerer du med marsipan så har du smaken av påske. Prøv oppskriften på appelsintroika fra Marit Hegle.
Ha chili i sjokoladefondanten og server den med jordbær og salt karamellsaus. En uslåelig kombinasjon av søtt, salt og litt sterkt på en gang.
Å bake uten egg og melk kan føles fremmed for mange, men sannheten er at det er utrolig enkelt – og du vil ikke smake forskjellen!