Grillet asparges med ramsløkmajones Asparges er så godt på grillen! Server den med en smaksrik parmesan og ramsløkmajones.
Aspargesen er klar for deg Asparges regnes som grønnsakenes konge. Den norske sesongen er fra tidlig i mai til slutten av juni. Server den som forrett eller hovedrett, eller som garnityr. Av Ingvill Bjorland
Grillet asparges med parmesansaus Asparges er en favoritt på grillen. Gjør den ekstra luksuriøs med en kremet parmesansaus.
Stekt asparges med zhoug Stekte asparges smaker fantastisk, og her får du en super oppskrift på spicy asparges med hjemmelaget chilipasta. Det eneste du skal tenke på, er at du ikke må spare på krydderet.
Indrefilet av høyfjellslam med sellerirot og asparges Lammefileten blir perfekt når den tilberedes sous vide. Den serveres med rødvinssaus, syltede reddiker, asparges og sellerirotpuré.
Asparges med glasert bacon Salt, søtt, sprøtt og godt! Herlig, grønn asparges surret med bacon og glasert med lønnesirup. Perfekt som snacks, en rett på et sommerlig tapasbord eller som tilbehør til grillmat.
Asparges med skinke og hollandés Asparges og hollandéssaus passer ypperlig sammen. Lise Finckenhagen serverer asparges med saus og noen skiver god spekeskinke.
Asparges med ferskpoteter og dillmajones Asparges og poteter er perfekt tilbehør på sommerbuffeten. Eller som en egen rett med årets første poteter og asparges.
Grillet gravlaks med grønn asparges og tomatsalat Asparges er på sitt beste akkurat nå. De trenger alltid et syrlig innslag for å løfte opp de grønne smakstonene. Istedenfor sitron bruker Jonathan Romano tomater, som fortsatt er litt umodne. De har en naturlig syrlighet, og er i tillegg er proppfulle av umami.