Sjokolademousse Konditor Pascal Dupuy deler oppskriften på lekker sjokoladedessert med hvit sjokolade.
Trio panna cotta En deilig dessert som også de med gluten-, egg- eller nøtteallergi kan nyte. Her får du en base på vanilje panna cotta som du kan variere og utvide etter eget ønske. Vær kreativ og lek deg med frukt og smak!
Biff Stroganoff Petter Schjerven lager middag med nostalgi: Biff Stroganoff med potetstappe. Oppskriften har han funnet i bestemors kokebok.
Mias karrireker Mia Gundersen serverer en forrett med avokado og reker med mye sterk smak i Førkveld-kjøkkenet.
Scampi for ganer som elsker mye smak Varmrett med scampi og mye smak. Mia Gundersen gir deg oppskriften i Førkveld.
Sushiris og sushimarinade Sushi er ikke nødvendigvis synonymt med rå fisk, selv om det er det vanligste. Sushi betyr egentlig marinert ris. Til sushi bruker vi sushiris, som er en rundkornet ris. Risen blir «marinert» i en blanding av riseddik, sukker, salt og konbu, som er en type tørket tang.
Sashimi av kamskjell Sashim er fisk/grønnsaker uten ris (og er derfor ikke er sushi). Sashimi er sashimi. Jan Kristian Dahl og Jas Kahlon lager sashimi med kamskjell i Førkveld.
Maki Maki er en type sushi som lages ved at et blad med nori (tørket tang ) dekkes med ris, fylles med det man måtte ønske, og rulles. Hver rull skjæres så i 6 eller 8 biter. Her får du oppskriften på maki med laks og vårløk og maki med tunfisk og avokado.
Firkløverkake Denne kaken er enkel å lage, og den blir muligens familiens nye favoritt. Her er det mye godt på en gang - en saftig mandelbunn, hjemmelaget vaniljekrem og et tykt lag med firkløverglasur.
Havrebrød Maggi Gausels havrebrød har blitt viden kjent, fordi det er så enkelt å smelle sammen og smaker så godt. Men best av alt er det sunne innholdet i brødet.
Kyllingtomatgryte med poteter En gryte som lager seg selv er perfekt i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å blande alt i gryten og la den stå og putre i en halvtime.
Våre mest populære middagar Kva skal vi ha til middag? Du treng ikkje lure lenger. Dette er dei ni mest populære middagane våre i 2022. Vi unner deg å prøve desse. Dette er verkeleg gode saker. Av Siri Bjelland Berven og Ingvill Bjorland
Kva med ein bakedag? Lenge sidan du har hatt ein god bakedag? La bakeduft og bakeglede fylle huset. Fyll frysaren med matskattar som kan varmast opp både i nøda og til fest. Av Ingvill Bjorland
Lag mos, puré og stappe – gi rotgrønsakene ein «boost» Poteter og grønsaker smaker fantastisk når dei er mosa. Ulike kombinasjonar av rotgrønsaker tilsett herleg krydder lagar nye, spennande rotmosar. Av Ingvill Bjorland