Tomat- og jordbærsalat En salat med jordbær og tomat smaker godt både til fisk og grillmat. Stig Juelsen har også sjalottløk og en syrlig vinaigrette i sin oppskrift.
Yoghurtdessert med jordbær, eple og hvit sjokolade Ikke all tzatziki har agurk og hvitløk på ingredienslista. Jordbær-tzatziki er en dessert av yoghurt, jordbær, eple og hvit sjokolade. Oppskriften kommer fra kokken Stig Juelsen.
Ovnsbakt kveite med bacon-rosinsaus Kveitemiddag basert på rester fra lutefiskmiddagen. Men du klarer det fint uten å ha rester også.
Medisterpølser og medisterkaker Kokk Stig Juelsen bruker samme deig til medisterkakene og medisterpølsene.
Leverpostei Kokken Stig Juelsen foreslår å servere den lune leverposteien med sprøstekt bacon, stekt sjampinjong, sylteagurker, kapers og grovt brød.
Koriander- og ingefærsild Når vi samles rundt den gode frokosten eller lunsjen i julen er kryddersild en selvfølgelig del av pålegget. Her har Stig Juelsen laget koriander- og ingefærsild.
Julesnaps med ingefær og klementin For å ha klar julesnapsen til jul må du starte i god tid. Og da snakker vi om uker. Ingefær og klementin gir god smak til vodkaen.
Multekrem Du kan fint bruke frosne multer, selv om friske er enda litt bedre. Kokk Stig Juelsen har også tilsatt litt konjakk, men det blir enda bedre med multelikør.
Riskrem med rød saus Kokken Stig Juelsen kjøper ferdig laget risgrøt når han skal lage riskrem. Da er han sikker på at risen er ordentlig kokt. Den røde sausen lager han av frosne bær. I denne oppskriften får du også tips om mer smak til den røde sausen.