Få i deg enda mer næring – bland inn pastinakk i potetmosen! Med et dryss av appelsinskall og hakkede hasselnøtter på toppen, blir middagstilbehøret ekstra lekkert.
Lag en vri på potetmosen ved å mose poteter og brokkoli sammen. I tillegg til at det er sunt, får du en lekker farge på tilbehøret.
Denne retten er en klassiker som originalt inneholder klippfisk. Da kalles den for brandade. Men den er også skikkelig god når man bruker fersk fisk.
Grønnsaker smaker enda bedre når de bakes i ovnen. Velger du i tillegg grønnsaker med sterke farger, ser det lekkert ut når du serverer dem.
Fiskegratengen er ekstra god om du lager den selv. Her med fullkornmakaroni og den typen hvit fisk du foretrekker.
Fiskepinner er sunt og godt. Når du steker dem i ovnen blir det ekstra lettvint.
Kylling, brødbiter, tomater, rødløk og blomkål stekes i ovnen før alt blandes med salatblader, bønner og basilikum. Sunn og lettvint middag fra Miriam Østvik Jenssen.
Nudelsalat med kyllinglår blir ekstra spennende når du tilsetter kinakål, bønnespirer, sesamfrø og gulrot.
Kokk Miriam Østvik Jenssen har satt sammen en nyttårsmeny med fisk i forretten, kalkunbyst i hovedretten og nesten fryst dessert. Det blir waldorfsalat og hasselbackpoteter til kalkunen.