Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Hell litt nøytral stekeolje over kyllinglårene og krydre dem med salt og pepper. Legg dem i en ildfast form eller på et stekebrett kledd med bakepapir og stek dem i cirka 30–35 minutter til de er sprøstekte og gjennomstekte.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Vask, tørk og kutt kinakålen i fine strimler. Skrell og kutt gulrot i tynne skiver. Grovhakk myntebladene.
Når nudlene er ferdig kokt skylles de raskt i kaldt vann.
Ha kinakål, bønnespirer, sesamfrø og gulrot i nudlene, og tilsett sesamolje, lime, soyasaus, nøtter og sesamfrø. Bland godt. Dryss over hakket mynte og peanøtter.
Server med sprøstekte kyllinglår.
Tips
Miriam Østvik Jensen lager nudelsalat og baker kyllingen i ovnen.
Kilde: Miriam Østvik Jenssen