Pasta er enkelt, kjapt og godt. Lise Finckenhagen tilsetter krydret pølse, tomater og frisk basilikum.
Kjøtt som skal koke lenge får god smak av det vi putter i gryta. I denne oppskriften fra Lise Finckenhagen er det øl, hvitløk, timian, stjerneanis og fennikelfrø.
Lise Finckenhagen lager asiatisk salat med kjøttdeig av svin og masse smak. Kok risnudler, tilsett stekt kjøttdeig, grønnsaker og krydre med smaker som chili, mynte, lime og koriander.
Dette er scones av den amerikanske typen. De er søte, har ekstra smakstilsetninger og spises som de er. Det er bare å sette i gang, snart kan du nyte Lise Finckenhagens scones.
Brødet du liker best fylt med revet og sprøstekt and. Litt løk, aioli og sennep, og plutselig er kveldskosen klar!
Lise Finckenhagen lar et lag hakket sjokolade smelte oppå knekken og drysser hakkede nøtter på toppen. Det blir skikkelig søtt julegodteri med et hint av salt fra nøttene.
Lise Finckenhagen griller makrell og serverer den med grillet sommerkål, kefirdressing og gressløksmør med ingefær.
Du begynner ikke på surdeigskanelknuter hvis du vil ha noe søtt til kaffen i dag. Men hvis du først tar deg tid, blir det ekte kjærlighet, sier Lise Finckenhagen.
Lise Finckenhagen har oppskriften på hvordan du lager en surdeigstarter og til slutt baker lyst surdeigsbrød. Det tar åtte til ti dager å lage surdeigstarteren, så her må du ha tålmodighet. Men har du først en god surdeigstarter, så kan du lage surdeigsbrød titt og ofte.