De fleste rødbetene blir spist til middag. Da er de syltet og er et sursøtt tilbehør til kjøttkaker, stek og mange andre retter. Men rødbetene kan også bli suppe eller drikkes som juice. De kan blandes i salaten eller marineres i tynne skiver. Visste du at rødbeter og sjokolade er en god kombinasjon?
1. Rødbeter i suppen
Flere oppskrifter fra Lise Finckenhagen.
2. Rødbeter i stekeovnen
Flere oppskrifter fra radioprogrammet «Jacobsen», NRK P1+.
3. Rødbeter i syltelake
Flere oppskrifter fra Tareq Taylor.
4. Rødbeter i salaten
Flere oppskrifter fra James og Adam Price i TV-serien Munter mat.
5. Rødbeter i kaken
Flere oppskrifter fra Niklas Ekstedt.
6. Rødbeter i marinade
Flere oppskrifter fra Nitimen.
7. Rødbeter til fisken
Flere oppskrifter fra TV-serien Niklas' gourmetreise.
8. Rødbeter til å drikke
Flere oppskrifter fra Richard Nystad.
9. Rødbeter i røsti
Flere oppskrifter fra TV-serien Hygge i hagen.