Grillede grønnsaker med mojo

Asparges, paprika, fennikel og løk er ferdig grillet og klare til å spises med mojo.

Foto: Fra TV-serien Spanske fristelser / DR

Mojo med grillede grønnsaker

Sesongens grønnsaker på grillen servert med mojo, en dip av mandler, paprika og hvitløk.

Slik gjør du

Mojo
Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til du har en grov, kremet dip. Servér dippen til grillede grønnsaker.

Grillede grønnsaker
Jeg brukte grønne asparges, rød paprika, salatløk og fennikel. Grønnsakene ble renset, skåret i grover biter og vendt i kaldpresset olivenolje og hjemmetlaget kryddersalt før de ble grillet.

Bruk sesongens grønnsaker, auberginer, squash, rotfrukter og lignende.

Kryddersalt
Bland alle ingrediensene i en tallerken og mos godt sammen med fingrene eller en gaffel. Bruk saltet som dryss til sprø brødskiver og til grønnsaker fra grillen.

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Spanske fristelser/DR