Østerssopp med serranoskinke Østerssopp i ovnen med serranoskinke, sitronskall, hvitløk, rosmarin og fåreost.
To slags hele, grillede fisker Anne Hjernøe brukte lubina og pargo da hun var i Spania. Det er ikke fisker som vanligvis kan kjøpes her. Bruk i stedet andre hele fisker, etter smak. Spør hos fiskehandleren hva de vil anbefale.
Reker i hvitløk og chili - gambas pil pil I denne oppskriften heller Anne Hjernøe oppvarmet olivenolje over rå, pillede reker blandet med hvitløk, chili og røykt paprika.
Blekksprutsalat En enkel blekksprutsalat som enten kan spise som forrett eller hovedrett. Det kommer an på hva man bruker som tilbehør.
Bakt geitost med karamelliserte epler Hvit geitost på brød grilles i ovnen og serveres med karamelliserte eplebåter.
Geitostsalat med paprikarelish Paprika kokt med sursøtt tilbehør gir god dressing til salaten med hvit geitost.
Flamberte vaktler med serranoskinke Vaktler fylt med løk, hvitløk og serranoskinke, rosiner og persille. Herligheten flamberes og småkoker videre i gryten.
Pizza med chorizo Pizza hører helgen til, og kan varieres i det uendelige, med ulike type bunner, hvit eller rød pizzasaus, og ulike typer toppinger. I denne oppskriften er det bitte litt grovt mel i pizzabunnen. Dette gir den mer tekstur og den metter litt ekstra. Oppskriften rekker til to pizzaer.
Bruk hver dråpe, så lenge melken er god. Vit at melken kan være holdbar lenge etter datoen på kartongen. Det er økonomisk og klokt å bruke alt. Vi feirer verdens melkedag med herlige oppskrifter på melk. Av Ingvill Bjorland
Firkløverkake Denne kaken er enkel å lage, og den blir muligens familiens nye favoritt. Her er det mye godt på en gang - en saftig mandelbunn, hjemmelaget vaniljekrem og et tykt lag med firkløverglasur.
Havrebrød Maggi Gausels havrebrød har blitt viden kjent, fordi det er så enkelt å smelle sammen og smaker så godt. Men best av alt er det sunne innholdet i brødet.
Kyllingtomatgryte med poteter En gryte som lager seg selv er perfekt i hverdagen. Alt du trenger å gjøre er å blande alt i gryten og la den stå og putre i en halvtime.
Våre mest populære middagar Kva skal vi ha til middag? Du treng ikkje lure lenger. Dette er dei ni mest populære middagane våre i 2022. Vi unner deg å prøve desse. Dette er verkeleg gode saker. Av Siri Bjelland Berven og Ingvill Bjorland