Østerssopp i ovnen med serranoskinke, sitronskall, hvitløk, rosmarin og fåreost.
Anne Hjernøe brukte lubina og pargo da hun var i Spania. Det er ikke fisker som vanligvis kan kjøpes her. Bruk i stedet andre hele fisker, etter smak. Spør hos fiskehandleren hva de vil anbefale.
Fresende varme reker, eller scampi, med hvitløk. Herligheten bør serveres med ferskt godt brød, slik at du får med deg all sausen i hver krik og krok av panna.
En enkel blekksprutsalat som enten kan spise som forrett eller hovedrett. Det kommer an på hva man bruker som tilbehør.
Hvit geitost på brød grilles i ovnen og serveres med karamelliserte eplebåter.
Paprika kokt med sursøtt tilbehør gir god dressing til salaten med hvit geitost.
Anne Hjernøe kjøper spansk geitost hos produsenten og griller den i ovnen.
Vaktler fylt med løk, hvitløk og serranoskinke, rosiner og persille. Herligheten flamberes og småkoker videre i gryten.
Ferske sardiner i ovnen med halvtørkede tomater, serranoskinke og krydderurter.