Fisk i marinade

Fisken er snart klar til å legges på grillen.

Foto: Fra TV-serien Spanske fristelser / DR

To slags hele, grillede fisker

Anne Hjernøe brukte lubina og pargo da hun var i Spania. Det er ikke fisker som vanligvis kan kjøpes her. Bruk i stedet andre hele fisker, etter smak. Spør hos fiskehandleren hva de vil anbefale.


Følg NRK mat på Pinterest

Slik gjør du

Marinade til pargo eller snapper
Bland alle ingrediensene sammen. Skjær fisken på langs og skjær noen dype snitt i kjøttet. Massér marinaden inn i fiskekjøttet og grill fisken på grillen

Marinade til lubina eller havabbor
Bland alle ingrediensene sammen. Skjær fisken på langs og skjær noen dype snitt i kjøttet. Massér marinaden inn i fiskekjøttet og grill fisken på grillen

Tips

Flere oppskrifter: Spanske fristelser

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Spanske fristelser/DR