Mango pulp

Frisk dessert basert på mango.

Foto: Rubicon/NRK

Mango pulp

Mango er populært i Pakistan, og den pakistanske varianten er ettertraktet på grunn av sin smak og saftighet. Denne desserten har mammaen i familien Mir fra TV-programmet «Familiekokkene» komponert. Den smaker friskt og godt etter et måltid med godt krydret mat.

Slik gjør du

Hell mango pulp i en stor bolle. Tilsett 1 ts vaniljesukker, sukker og kremfløte. Bland godt sammen.

Vask bær og skrell frukten. Del jordbærene i to og sett vekk et par til pynt. Skjær bananen i skiver. Skrap ut kjøttet i pasjonsfrukten. Kutt resten av frukten i terninger, og legg vekk litt kiwi til pynt.

Bland alt sammen.

Ha kjeksblanding i bunn av porsjonsglass. Fyll opp med frukt/mangoblandingen. Pynt med mynteblader, jordbær og kiwi.

Kilde: Familien Mir i TV-programmet «Familiekokkene»