Biscotti med mandler og pistasjnøtter

Disse småkakene er kjempelette å lage, sier Mette Blomsterberg om mandel- og pistasjbiscottiene.

Foto: Kristin Eriksen / NRK

Mandel- og pistasjbiscotti

Biscotti med mandler og pistasjnøtter er gode å dyppe i teen, sier Mette Blomsterberg.

Slik gjør du

Mel, sukker og bakepulver blandes godt. Alle de resterende ingrediensene blandes inn og knas sammen med hendene til en jevn deig.

Deigen formes til to 20 cm lange, flate pølser. Bruk eventuelt en anelse mel til å rulle i.

Bak pølsene på bakepapir ved 175 °C i 20 minutter.

De halvstekte pølsene tas ut av ovnen og avkjøles litt før de skjæres i ca. 1 cm tykke skiver.

Skivene bakes på bakepapir i ytterligere 10 minutter. Avkjøles helt på bakerist.

Oppbevares i lufttett boks.

Tips

Se også: Oppskriftene til Danmarks beste kaker

Kilde: Mette Blomsterberg i TV-serien Danmarks beste kaker/DR