Mosterkake Nougatkaken som Rikkes mor pleide å bake til bursdagene i familien fikk navnet mosterkake den ene gangen hun ikke hadde bakt den. Niesen sa at det ikke ble ordentlig bursdag uten mosterens kake. Mosterkaken er laget med valnøttbunn, har makroner i midten og nougatkrem inni og utenpå.
Mandel- og pistasjbiscotti Biscotti med mandler og pistasjnøtter er gode å dyppe i teen, sier Mette Blomsterberg.
Fruktterte med sitronfromasj Jordbærterte med sitronfromasj ble det denne gangen. Du kan variere hvilken fruktsmak du vil ha på fromasjen og hva slags bær eller frukt du bruker på toppen.
Bløtkake med nougatkrem og eple- og bjørnebærkompott Lagkake kaller Mette Blomsterberg kaken som er delt i tre lag med nougatkrem og eple- og bjørnebærkompott.
Temperert sjokolade Mette Blomsterberg, som er konditor og programleder i danske matprogrammer på TV, gir gode råd om sjokolade. Og hun er ikke i tvil: Ekte sjokolade er best!