Klissete kyllingklubber

Søte som honning og deilig klissete er disse kyllingklubbene.

Foto: Hanne Hoftun / NRK

Klissete kyllingklubber

En våtserviett eller godt tørkepapir er å anbefale til disse gode kyllingklubbene som Lise Finckenhagen laget i Nitimen.

Slik gjør du

Bland soyasaus, bbq-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, knyt igjen posen, og rist slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La det gjerne marinere 1 time eller natten over i kjøleskapet.

Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut kylingklubber og saus. Stek dem ved 200 °C i ca 30 minutter, eller til de er ferdigstekt. Snu litt på dem underveis slik at de blir jevnt stekt.

Dryss til slutt over sesamfrø og server, helst med tørkepapir i nærheten.

Kilde: Lise Finckenhagen