Grillribbe med inspirasjon fra Bali

Grillet svinekjøtt som har ligget i varm lake natten over.

Foto: Eva Robild / SVT

Grillribbe med inspirasjon fra Bali

Tareq Taylor gir deg sin variant av det beste grillede svinekjøttet han har spist noen sinne. Han lar kjøttet ligge i en lake med krydder natten over på laveste varme.

Slik gjør du

Start dagen før svinekjøttet skal serveres. Del ribben i store stykker.

Legg alle ingrediensene i en stor gryte. Hell på vann så det dekker kjøttet. Kok opp og la det stå på den laveste varmen hele natten.

Ta opp ribben. Ta vare på buljongen. Avkjøl kjøttet før det er på tide å grille dem.

Server den nygrillede ribben på en seng av nykokt ris. Slå over litt av den gode oppvarmede buljongen. Ha på strimlet vårløk, frisk koriander, lime og frisk mango.

Fantastisk godt!

Kilde: Tareq Taylor i TV-serien Hygge i hagen/SVT