Slik gjør du
Grillet salat
Skjær fennikel og spisskål i båter og gni dem inn i litt olje. Grill dem på en varm grill til de er fine og gylne. Legg de grillede grønnsakene i en stor skål.
Skjær aubergine, squash, løk og paprika i skiver og grill disse også.
Skjær reddiker i skiver og tomater i store biter. Legg alt i samme skål.
Del granateplet, ta ut kjernene og ha dem i salaten. Finhakk persille og sitrontimian og strø over salaten. Press ut sitronsaften og tilsett resten av ingrediensene i salaten. Bland godt og smak til med salt og pepper.
Grillet lammestek
Skrell hvitløken og hakk den fint sammen med urtene. Riv skallet på sitronen og press ut saften. Gni inn lammet med alt. Ha på godt med salt og pepper.
Stek lammet i en kulegrill med lokket på. Vær nøye med å ikke ha kull rett under steken. Stek til kjernetemperaturen på lammet er 56-58 grader. La kjøttet hvile i minst ti minutter før det skjæres opp.
Hvitløksaus med cashewnøtter
Legg alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en jevn saus.
Tips
Tareq Taylor serverer oliventapenade og tynnbrød til lammestek, hvitløksaus og grillet salat.
- Oppskrift: Hjemmelaget oliventapenade og tynnbrød