Kyllingsuppe som metter
Man skulle kanskje ikke tro at det var mulig å lage en suppe med hele kyllinglår på 20 minutter, men med denne metoden går det helt fint, lover kokk Kjartan Skjelde. Her freser du kyllingen ganske godt og lager kraft i samme panne.
- Flere oppskrifter fra Kjartan Skjelde
Vegansk suppe
Vegetarisk, smakfull suppe som metter. Lise Finckenhagen serverer søtpotet- og gulrotsuppe med hakket, frisk koriander og godt brød – gjerne pita eller nanbrød.
- Flere oppskrifter fra Lise Finckenhagen
Fisk marinert i sitrus
Ceviche er rå fisk marinert i sitrus. Lise Finckenhagen lager den med lime og sitron. Så tilsettes løk, chili og koriander. Det blir et festmåltid på kort tid.
«Carbonara» – Klassiker med ny vri
Pasta til to med muligheter til å bruke rester både av kjøtt og grønnsaker. Altså en ikke helt vanlig oppskrift på pasta carbonara fra Lise Finckenhagen.
Kjapp shepherd’s pie
Tenk at det går an å lage en shepherd’s pie på 20 minutter! Med denne oppskriften lover Kjartan Skjelde at du skal få til nettopp det.